Моето решение е да остана до лятото, заради футболистите и

...
Моето решение е да остана до лятото, заради футболистите и
Коментари Харесай

Светослав Петров: Оставам в Добруджа до края на сезона заради клуба и футболистите

Моето решение е да остана до лятото, поради футболистите и клуба, съобщи основният управител на футболен клуб в изявление за медийна група „ Добруджа “. Ако си потегли в този момент, доста от футболистите също ще заминат, а не мога да разреша тимът да остане без играчи един месец преди шампионата, изясни той.

След вчерашното съвещание на Управителния съвет, на което членовете му поеха ангажимент всички забавени хонорари да бъдат погасени до февруари, Светослав Петров е разговарял и с играчите.

„ Разбрахме се мъжки да останем и да избутаме сезона, най-много поради клуба. Едно и също обаче се случва към този момент 10 години. Ние ще изкараме сезона, само че вместо да надградим тима от първия полусезон, отново би трябвало да вършим нов. А през лятото ще пристигна някой след мен и ще каже, че Петров е изхарчил бюджета и няма пари. Общината и кметът вършат доста, с цел да го има клуба, само че би трябвало още малко от спонсори. И всяка година това малко не доближава и се стига до тези проблеми. Или би трябвало да се откри това дребното или няма смисъл. Трябва да се вземе някакво решение “, съобщи Светослав Петров.

Междувременно, поради безпаричието, още един умел състезател напусна Добруджа – нападателят. Той се завръща в. Така до тук общо петима играчи напуснаха Добруджа след есенния полусезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР