Моето решение да бъда там в АБВ не е политическо,

...
Моето решение да бъда там в АБВ не е политическо,
Коментари Харесай

Мангъров: Решението ми за АБВ не е политическо, а човешко

Моето решение да бъда там в АБВ не е политическо, а човешко, тъй като това е партия, която се обърна към мен, защото споделят моето виждане върху нещата. Това съобщи пред bTV доцент Атанас Мангъров.
" Това ми дава цялостна независимост, аз не съм зает с нищо там. Ние имаме общи визии по въпроси. Това е изборът на дребния човек, от който нищо не зависи. Моят избор е верен и бих посъветвал доста хора да ме последват ", посочи Мангъров.
 Кандидатурата на Мангъров няма да бъде оттеглена от листата на АБВ Кандидатурата на Мангъров няма да бъде оттеглена от листата на АБВ
Няма диалог за отдръпване на доцент Атанас Мангъров от листата ни за народни представители на АБВ. Това съобщи водачът на партията Румен...
По думите му на леви и десни, а е нужно да сме обединени против неразбираемата мощ, която кара цели страни да се самоубиват стопански и финансово. " Не знаем коя е тази мощ, само че тя съществува. Виждате, целият свят се е побъркал и реагира по извънредно несъответстващ метод ", означи още Мангъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР