Моето председателство на групата не е важно. Важното е, че

...
Моето председателство на групата не е важно. Важното е, че
Коментари Харесай

Сидеров: ВМРО и НФСБ анулират управляващата коалиция

Моето председателство на групата не е значимо. Важното е, че Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ подменят цяла съдружна конструкция. Искат да заличат, да извадят " Атака " от тази конструкция. Това е съществено деяние и ще има последствия и те са виновни за тях, съобщи Волен Сидеров по повод свалянето му от председателството на парламентарната група на Обединени патриоти.

" Нито той, нито депутатите от " Атака " бяха известени за това деяние на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, което Сидеров дефинира като задкулисие " - твърди партийната медия " Вестник Атака ".

Това към този момент е бламиране и тип офанзива на управническата коалиция. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ да кажат за какво го вършат. Очаквам също по този начин мнението на ГЕРБ, тъй като те би трябвало да се произнесат дали са съгласни да работят единствено с две партии, без " Атака ", и би трябвало ли да пренапишат съдружното съглашение ГЕРБ – Обединени патриоти, призова Сидеров.

Той е безапелационен, че " по този начин се анулира съглашението за ръководство на България сред ГЕРБ, Атака, НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. "

Сидеров твърди, че разполага с протокол от съвещанието на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за неговото събаряне, от който ставя ясно, че името на групата е променено - " т.е. да са Обединени патриоти, само че без да се изреждат трите партии. "

" Атака " е заличена от тройната коалиция. Това е превръщане на историята, което визира управническата коалиция. Защото ГЕРБ са подписали съглашение с три партии, не с две, сподели водачът на " Атака ".

Сидеров въпреки всичко държи управническият мандат да бъде приключен:

" Подписали сме управническа стратегия. Тя би трябвало да се довърши, с цел да може да се направи оценка на това ръководство. Продължавам да считам, че управническата ни стратегия и коалирането ни с ГЕРБ са значими. Ако за Симеонов и Каракачанов те не са значими, дано да го кажат ясно, както аз декларирам ясно, че държа на това съглашение. Когато подпиша нещо, го съблюдавам и считам, че мандатът би трябвало да се извърши до край "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР