Моето подозрение е, че съм уволнена, защото съм пречка за

...
Моето подозрение е, че съм уволнена, защото съм пречка за
Коментари Харесай

Гергана Алексова: Уволнена съм, защото съм пречка за връщане на модела ГЕРБ-ДПС в НКЖИ

Моето съмнение е, че съм уволнена, тъй като съм спънка за връщане на модела ГЕРБ-ДПС в НКЖИ.

  Това съобщи някогашният заместител общоприет шеф на НКЖИ и член на БСП Гергана Алексова, уволнена от служебния кабинет, в предаването „Твоят ден“ на Nova News.

Тя съзря операции в обвиняванията към нея от генералния шеф Златин Крумов и отхвърли изказванието, че е освободена поради непросветеност, защото за това има обособен член в Кодекса на труда.

„ Точните думи при уволнението ми бяха: „ Аз доста добре работя с теб. Нямам забележки към твоята работа, само че по този начин ми подредиха. ” Това ми го сподели генералният шеф. Каза, че министърът му е наредил ”, уточни Алексова.

Тя изясни, че е изпълнявала разпореждането на генералния шеф Крумов, че би трябвало да се приключи договорката за горивата с компания „ Теракорп ”, която все още е била снабдител на НКЖИ.

„ Договорът с нея е подписан след борсова договорка на Софийска стокова борса, на 13 май е финализиран. Казвам го, тъй като на 12 май в 5 часа вечерта аз си подписах спомагателното съглашение за заместител общоприет шеф. Тоест към тази договорка с „ Теракорп ” аз нямам никакво касателство ”, отговори тя на обвиняването, че е оставила компанията без горива.

„ Това, което от медиите разбирам е, че моето освобождение е поради прекратяването на този контракт и е трябвало да ми бъдат предадени поздрави от Кирил Добрев. Не са ми предали поздрави от него. Дали е правилно, или не може би би трябвало да каже този, който е трябвало да ми съобщи поздравите ”, акцентира Гергана Алексова.

„ Аз съм уволнена не поради непросветеност, за това има обособен член в Кодекса на труда, аз съм уволнена, тъй като броя началник „ интернационална активност ” е съкратена ”, сподели тя и акцентира, че ще апелира освобождението си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР