Моето мнение е, че Северин Красимиров е бил сам при

...
Моето мнение е, че Северин Красимиров е бил сам при
Коментари Харесай

Известен адвокат обясни защо Северин може да излезе от затвора само след 20 години

Моето мнение е, че Северин Красимиров е бил самичък при осъществяване на закононарушението. Това съобщи в ефира на Нова тв Людмил Рангелов, юрист и някогашен следовател, във връзка убийството на журналистката Виктория Маринова.

Той съобщи, че информацията, че Северин е боксьор, му се вижда доста пресилена. " Боксьори в Русе и изобщо всички, които се занимават с този тип спорт в региона, отхвърлят да са го виждали да тренира в боксова зала. Може би е пресилено, че е боксьор и по този начин се тиражира в медиите. Напълно допустимо е да извърши самичък това закононарушение ".

Запитан за страха от наказване и правораздаване, Рангелов съобщи: " Примитивният човек не мисли по този начин, както мислим ние и съм имал опция да го схвана. Той работи по скотски инстинкт - да удовлетвори един собствен нагон. Нищо като страх от правораздаване не се мярка в главата му. Страхът от наказване, възмездие, отмъщение най-често се образува в съзнанието му след осъществяване на закононарушението ", написа Блиц.

" Правосъдието не се въздейства от публичното мнение и не трябва да се въздейства. Ако всичко, което се изнася като информация, в действителност се откри, най-вероятно Северин ще получи 30 години затвор. Самите разпореждания на рамковото решение за Европейската заповед за арест задължават българския съд, 20 година откакто е почнал да търпи наказването, наложително да преразгледа решението ", сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР