Моето лично мнение, моята лична позиция е, че форсмажорът не

...
Моето лично мнение, моята лична позиция е, че форсмажорът не
Коментари Харесай

Христо Иванов: С форсмажора Нинова създава напрежение

Моето персонално мнение, моята персонална позиция е, че форсмажорът не е най-хубавото решение в актуалната обстановка. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Ракшиев.

Той изясни, че Политическа партия са осведомени с. Към момента публично то не е постъпило в деловодството , а когато това стане публично, тогава от Политическа партия ще могат и публично да го разясняват, само че: " Форсмажорът не удачното решение на обстановката ", уточни Ракшиев.

Ракшиев не счита, че са положени задоволителни старания, с цел да се види дали форсмажорът е задоволително изискан. Това е едно решение, на което би трябвало да се даде време, с цел да се видят какви са вероятните опасности, сподели още Ракшиев.
 ГЕРБ викат Кирил Петков да изясни какво значи
ГЕРБ викат Кирил Петков да изясни какво значи " форсмажор "

Тази дума я няма в Основния закон, изумен е Костадин Ангелов, който желае да му обяснят

И от парламентарната група на " Демократична България " се опълчват на радикалната и голословна мярка " форсмажор ", стана ясно от думите на Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Той изясни, че има проблем в разплащането на компаниите, създават се ограничения от Министерство на финансите, само че форсмажорът е голословен. С Демократична България не е координиран форсмажорът и няма да поддържат такава мярка, защото тя прекомерно радикална. Според Демократична България има други принадлежности, които не основават стрес.

Обявяването на подобен вид радикални ограничения без разискване, без деликатна преценка на цялото влияние, в това число и психически, основава чувство за напрежение - нещо, което в този миг не ни би трябвало, акцентира Христо Иванов.
 ГЕРБ викат Кирил Петков да изясни какво значи
ГЕРБ викат Кирил Петков да изясни какво значи " форсмажор "

Тази дума я няма в Основния закон, изумен е Костадин Ангелов, който желае да му обяснят

Той прикани медиите да не го карат да влиза в ролята на политически интерпретатор. Христо Иванов чака Министерство на финансите да предложи своите хрумвания за механизъм за балансираност на финансовите действителности на компаниите и върху техните оферти да има разискване. Демократична България ще упорства " еър полисингът " да продължи, тъй като България има справедлива потребност от защита на небето си. " Форсмажор не поддържаме, а " еър полисинг " поддържаме ", отсече Христо Иванов, който няма информация дали Съединени американски щати ще пускат от България системи за противоракетна защита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР