Моето лично мнение и данните, които водят към момента, е,

...
Моето лично мнение и данните, които водят към момента, е,
Коментари Харесай

Главен комисар Станимир Станев: МВР все още не свързва официално трупа, намерен край Перник, с Емил Боев

Моето персонално мнение и данните, които водят все още, е, че става дума за трагичен случай. Това ще бъде коментирано и обсъждано в хода на досъдебното произвеждане. Това сподели заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев в студиото на Българска национална телевизия по отношение на изплувалия мъртвец на Емил Боев. Младежът бе търсен от 27 януари, когато изчезна, до момента в който бил на фестивала “Сурва ” в миньорския град.

Гл. комисар Станев посочи, че Министерство на вътрешните работи към момента не свързва публично натрупа с Емил Боев, само че добави, че е родителите са го разпознали.

Присъствах на среща при министъра, на която участваха брата и чичото на Емил, както и шефа на ОДМВР-Перник и ние доста детайлно запознахме роднините с нашите дейности. И тъкмо за този водоем казахме, че ще предприемем дейности. Водата е мътна, изпод има въглища и няма видимост с лека водолазна техника. Лошите атмосферни условия замразиха горната част на езерото, изясни Станев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР