Моето лично мнение е, че ще се наложи да удължим

...
Моето лично мнение е, че ще се наложи да удължим
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Извънредното положение трябва да бъде удължено

Моето персонално мнение е, че ще се наложи да удължим изключителното състояние, сподели ръководителят на бюджетната комисия Менда Стоянова (ГЕРБ). Сегашните ограничения важат до 13 април, в това число.

" Не считам, че нещата ще приключат до тогава ", разяснява Стоянова, представена от БГНЕС.

В сряда тя се подложи на тест за ковид, откакто депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов се оказа с позитивна проба за ковид. Двамата стояха един до различен на съвещанията в парламентарните комисии преди две седмици.

" Налага се да се съберем изключително в Народното събрание, тъй като ще би трябвало да гласуваме удължаването на Закона за изключителното състояние. С какъв брой време – това ще реши оперативния щаб “, споделя Стоянова.

" Имаме три значими неща, които би трябвало да се прегледат в Народното събрание. Трябва да приемем Закона за енергетика, който ще даде опция сметките на хората да бъдат облекчени и предприятията да получат глътка въздух. Става дума за понижението на цената на газа със задна дата от предходната година. Надявам се другата седмица да гледаме и актуализацията на бюджета, както и Закона за изключителното състояние “, разяснява депутатът от ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР