Модулно решение с висока скорост, адаптивност и ефективностLCS3 внася значително

...
Модулно решение с висока скорост, адаптивност и ефективностLCS3 внася значително
Коментари Харесай

Legrand LCS3 – нова система за структурно окабеляване

Модулно решение с висока скорост, адаптивност и успеваемост

LCS3 внася доста усъвършенстване посредством потребление на висока категория и по-скоростни конектори

Нова система за структурно окабеляване на Legrand дава отговор на възходящите потребности от продан на по-голям размер данни в постройките, по-висока скорост и разширение на мрежите. Глобалният експерт в построяването на електрически и цифрови инфраструктури вкарва на пазара LCS3 – богата гама от медни и оптични кабелни решения за местни мрежи и центрове за данни.

Legrand акцентира три преимущества на LCS3 по отношение на предходните си решения за структурно окабеляване – продуктивност, адаптивност и успеваемост. Те са резултат от внедряване на основни усъвършенствания и нововъведения, включително потребление на висока категория и по-скоростни конектори, модулен дизайн, висока компактност на портовете, усъвършенствано изстудяване, техники за лесна апаратура и уголемение на системата.

Производителност

Когато става въпрос за продуктивност на системата за структурно окабеляване, без значение от употребяваната технология (мед или оптика), това, което в действителност има значение, е скоростта на транспорт на данни. В това отношение LCS3 внася доста усъвършенстване посредством потребление на висока категория конектори RJ45 и даже още по- високоскоростни оптични конектори. Системата поддържа Ethernet приложения със скорост 25 Gbps и 40 Gbps по медна технология, 40 Gbps и 100 Gbps Ethernet по фибро-оптика и MTP/MPO висока компактност и решения до Cat. 8 по фибро-оптика и мед. Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани, наред със общоприетата сертификация.

Адаптивност

Системата за структурно окабеляване на Legrand е адаптивна на всички равнища, с опция за елементарно надграждане и разширение в бъдеще. Това се реализира посредством модулен дизайн на панелите и чекмеджетата, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като в същото време се усилва броят на свързващите точки. Инсталацията и поддръжката са улеснени, с помощта на новата заключваща система на конекторите и автоматизираните плъзгащи се касети с бутон за елементарно изваждане. Новата модулна касетна система и новият апарат за запояване на оптични кабели са патентовани нововъведения на Legrand.

Ефективност

Ефективността на системата LCS3 е обезпечена от високата компактност на нейните съставни елементи. Пач-панелите и фиброоптичните чекмеджета са препроектирани за повече конектори и по-лесна апаратура, разяснява производителят. При медната технология плътността е 48 врата на модул, а при фиброоптичната – 96 LC и 144 LC на модул. Системата включва и ново фиброоптично чекмедже. В допълнение, дизайнът на новите сървърни шкафове разрешава оптимизация на нужния за изстудяване въздушен поток.

Решение за LAN мрежи и центрове за данни

Кабелната система на Legrand е еднообразно подобаваща както за LAN мрежи, по този начин и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, компактност, адаптивност и обезпечена непрекъснатост на услугата. LCS3 може да бъде решение за съответни планове на вложители, експерти или неспециалисти. Добавената стойност на LCS3 е в нейната съгласуемост с всички останали артикули на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU) за систематизиране на електрическата енергия, акцентират от компанията.

Печелившата тактика на Legrand

Базирана във Франция, Legrand оперира на световния пазар, като приходите й за 2016 година възлизат на над 5 милиарда евро. Компанията следва печеливша тактика за устойчив растеж посредством придобивания, нововъведения и непрекъснато въвеждане на пазара на нови артикули и начинания – да вземем за пример, програмата за IoT устройства Eliot, неразделна част от която е и системата LCS3. В международен мащаб Legrand към този момент има над 20 милиона конфигурирани свързани устройства. Компанията участва непосредствено на нашия пазар посредством филиала си Легранд България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР