Модулните къщи, или както ги наричат - PopUp, се радват

...
Модулните къщи, или както ги наричат - PopUp, се радват
Коментари Харесай

Строят прозрачен дом за 10 дни, вижте къде

Модулните къщи, или както ги назовават - PopUp, се радват на все по-голяма популярност.

В напълно близко бъдеще може би това ще са най-търсените домове в света, предсказват експерти. Къщите на бъдещето са по-безопасни, зелени и по-евтини. За да ги изградим обаче, се желае съществено да преосмислим обичайните техники на строителство.

Къща от сглобяеми модули е издигната единствено за 10 дни и коства $80 000. Тя се намира в Русия, само че строителят й към този момент приема предварителни поръчки в Съединени американски щати за още сходни домове, споделя Architecture and Design.

Сгушен в гората на Казан, град в югозападната част на Русия, този DublDom заема повърхност от 1184 квадратни метра. Това е една от няколкото модулни къщи DublDom. Те са проектирани от основаната в Москва компания „ Bio Architects ” на проектант Иван Овчинников. Това, което прави домовете DublDom толкоз специфични, е концепцията на архитектите в дома да се поддържат ниски разноски. За задачата те употребяват материали като метал, дъска за плевня и стъкло. Тези материали са освен евтини, само че и способстват за елегантната, съвременна хармония на къщите.

Готовата линия DublDom употребява модифицирани модулни елементи, а в приключен тип къщите варират от 280 до 1400 квадрата и костват сред $23 000 и $100 000. Специално тази къща има осем стаи и коства 80 000 $. Домът е планиран и издигнат за семейство, което преди тества DublDom, но в по-малък вид ​-от 430 квадратни метра - единствено за една година. След това обаче жителите вземат решение, че се нуждаят от по-голяма версия на къщата. Благодарение на огромните капандури, стъклените стени и откритите греди домът получава доста естествена светлина, а целият интериор е изработен от варосана солидна борова дървесина, което ви кара да се чувствате като че ли живеете навън. 

 

 Строят транспарантен дом за 10 дни, вижте къде

 Строят транспарантен дом за 10 дни, вижте къде

 Строят транспарантен дом за 10 дни, вижте къде

 Строят транспарантен дом за 10 дни, вижте къде

 Марица

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР