Модулната платформа на Motorola превръща смартфона ви в конзолаСамо преди

...
Модулната платформа на Motorola превръща смартфона ви в конзолаСамо преди
Коментари Харесай

Нова супер яка джаджа за геймъри

Модулната платформа на Motorola трансформира смарт телефона ви в подпора

Само преди няколко дни се състоя районната премиера на новото потомство Moto Z и модулите Moto Mods. Нашето внимание сграбчи една джаджа, която сигурно ще съставлява интерес за запалените геймъри. Става дума за гейминг модула Gaming Pad, който единствено с едно придвижване трансформира телефона в гейминг контролер. Компактна, комфортна и с вградена батерия, тази джаджа усъвършенства доста гейминг преживяването при мобилните игри.

Точно преди година Motorola показа революционните Moto Mods, които трансфораха moto Z в първия сполучливо трансформиращ се модулен телефон на пазара. И тъкмо както компанията даде обещание тогава, продължи да развива платформата, с цел да дава все по-големи благоприятни условия на потребителите и да трансформира смарт телефона в устройството, което можете да ползвате във от ден на ден обстановки.

Ето че в този момент с Moto GamePad можете да вземете играта безусловно в свои ръце. С този нов модул преобразявате телефона си в комфортна гейминг подпора единствено с едно тракване. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно на всички места. Вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне дълго и гладко да се забавлявате с обичаните си игри като FIFA Mobile Soccer или Real Racing 3. А най-хубавото е, че модулът към този момент е разполагаем на българския пазар и се предлага в комплект с последния флагмански смарт телефон на компанията - Moto Z2 Play - на страхотна промоционална цена от 949 лв.. Можете да ги откриете към този момент в магазинната мрежа на “Технополис”, а доста скоро и в останалите търговски обекти.

И още модули

Освен геймърската приставка, Motorola показа и още няколко нови попълнения към модулната си платформа - 360-градусова камера, ново потомство музикална колонка и безжично зарядно. Прикрепете 360 Camera Moto Mod, към който и да е от телефоните от серията moto Z и той се трансформира в 360-градусова камера, с която можете да снимате всичко към вас. Представете си, че сте на значим футболен мач. По време на осъществяването на директен свободен удар ще уловите по едно и също време и красивия гол, и реакцията на агитката зад вас - в един кадър. Технологията разрешава и live streaming на 360-градусово 4K видео с 3D тон във Фейсбук, тъй че да зарадвате всички спортни ентусиасти в мрежата.

Второто потомство JBL SoundBoost музикален модул пък идва с вградена батерия за до 10 часа развлечение и добавено водоотблъскващо покритие, с цел да сте сигурни, че няколко капки вода няма да преустановят купона. Motorola предлага и модул с проектор, тъй че да можете дружно с момчетата да гледате мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 70-инчов екран, който може да разпънете върху всяка плоска повърхнина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР