Модният дизайнер на Шанел Карл Лагерфелд почина днес, а PETA

...
Модният дизайнер на Шанел Карл Лагерфелд почина днес, а PETA
Коментари Харесай

PETA излезе с грубо изявление за кончината на върлия враг Лагерфелд

" Модният дизайнер на " Шанел " Карл Лагерфелд умря през днешния ден, а PETA не губи време да разясняват гибелта на техния " безжалостен зложелател ", оповестява " Метро ".

По-малко от час след информацията, основателката на PETA (организация за отбрана на животните) Ингрид Нюкирк разгласява изказване: " Карл Лагерфелд го няма и неговото кончина бележи края на една епоха, в която козината и екзотичните кожи се преглеждат като пожелателни. PETA изпраща съболезнования на околните на нашия безжалостен зложелател ".

Изявлението на организацията за отбрана на животните - People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) " провокира потрес и омерзение измежду хората ", оповестява Yahoo.

Лагерфелд има дълга история в потреблението на разнообразни кожи, както и кожи от крокодили, гущери и змии в облеклото. Известно е, че твърдо пази това решение. През декември обаче " Шанел " разгласи, че към този момент няма да употребява кожи в своите планове.

През годините PETA е спечелила своя лична известност, като става известна с тактики за гласност като обличане с качулки на кукулукс клан, с цел да стачкува против шоу за кучета Уестминстър и да съпоставя жестокостта към животни с обезчестяване, иго и Холокоста.

Малко след разпространяването на изказването, PETA го изтриват, само че към момента не са дали отговор на настояванията за коментар и проявата на " нравственос ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР