Модният дизайнер Джорджо Армани представи колекцията си висша мода за

...
Модният дизайнер Джорджо Армани представи колекцията си висша мода за
Коментари Харесай

Армани отдаде почит на Милано с колекцията си за 2021 г.

Модният дизайнер Джорджо Армани показа сбирката си висша мода за 2021 година. Линията бе показана в двореца Виа Бургонуово в Милано. Джорджо Армани отдаде респект на Милано в своята сбирка висша мода. След като прекарва дълго време в дома си във Форте дей Марми, при започване на януари дизайнерът се завръща в ателието си – вижда тишината и хубостта на града, след което взима решение интерпретира претърпяното в от кутюр линия, оповестява NOVA NEWS.

Посланието, което насочва е,че макар обстановката в която се намираме, затворени в домовете си, хубостта е безконечна.

Армани претворява в тоалети високите здания с приказни орнаменти, виждат се в дългите линейни силуети. Декорациите в архитектурата придвижва върху роклите. А саката с повдигнати плещи и полите от тафта въплъщават най-пищните здания в Милано.

Природата също присъстваше в сбирката на италианския моделиер - Панталоните с права кройка са украсени с мъниста и флорални приложения обгърнати в тюл.

Сред най-открояващите се тоалети е синята рокля, наречена Pièce de résistance. Тя е направена от 130 метра тюл, който по-късно е намачкан и изгладен, с цел да сътвори ефектна илюзията като кора на дърво.

Моделите дефилираха като същински милански аристократи, разхождайки се в невероятната атмосфера на двореца от 18-ти век.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР