Модната шефка Ивет Григорова не прави нищо без да усеща

...
Модната шефка Ивет Григорова не прави нищо без да усеща
Коментари Харесай

Майката на Луиза Григорова заряза мъжа си заради... карма! Стяга се за сватба и бебе

Модната шефка Ивет Григорова не прави нищо без да усеща в него забъркана дългата ръка на ориста. Майката на актрисата Луиза Григорова има вяра в провидението и кармата, а самата тя не малко пъти се  сблъсквала с нея. Открила я както в срещата с втория си мъж – Евгени, по този начин и в новата си обич Атанас, научи HotArena.

„ По принцип нещата не си ги възнамерявам, те просто ми се случват. Идват. Така е през целия ми живот. Съдбата ми изпраща точния човек, на точното място, защищава ме от неприятното в последния миг ”, приказва за знаменията и поличбите по пътя си шефката на „ Ивет модерно ”. 

С първата си огромна обич – бащата на щерка й Луиза тя се срещнала на ваучър и единствено няколко месеца по-късно към този момент била негова жена. Бебето си създали по време на медения месец на морето . Не били въобще подготвени за родители и за това и след няколко години по никакъв начин не изненадващо се разделили. Ивет обаче бил сигурна, че с втория й мъж Евгени я е срещнала точно положителната орисница. 

С него била цели 18 години в положително и неприятно. Двамата претърпяли опит за нападение над стилната шефка, при което мъжът й едвам не изгубил живота си. Неизвестни лица забили нож във врата му, съвсем до сънната артерия. По знамение обаче Евгени оживял и до през днешния ден пази раната покрай лицето си и си спомня за този кървясъл епизод. Двамата с Ивет основали дом и семейство и още едно дете – дъщерята Кристина. Сред тежките им интервали имало и такива, които показвали, че ще остареят дружно. И в действителност през днешния ден историята им можеше да е такава, в случай че пътят на Григорова не бил кръстосан от предприемача Атанас Минев. 

Той първи направил своите действия към стилната шефка . Харесал я доста и не желал да я уплаши с напористо ухажване, само че откакто двамата се опознали, разкрили, че са един за различен.  Първата им инцидентна среща била в заведение, където Атанас я видял. Подходил отдалеко и с внимание, с цел да се сближат. Постепенно разкрил, че тя харесва едни и същи неща като него – музика, храна, занимания и това родило неконтролируемо привличане посред им. 

Решението й да напусне бащата на втората си щерка Евегени по никакъв начин не било леко . Когато обаче осъзнала, че това, което изпитва, е по-силно от нея, не отлагала. Заради дейностите й, през днешния ден някогашният й не й говорел. Отношенията им били доста обтегнати, само че Григорова се радвала, че това не въздейства на детето им. Кристина, която е на 13, получавала задоволително внимание и от двамата си родители и започвала да привиква със обстановката, написа Уикенд.

„ Връзката ни с Атанас е кармична. Не мога да си го обясня по различен метод ”, оправдала постъпката си стилната шефка. Заради новия си мъж тя е склонна още веднъж да роди, защото той няма свое дете. Не желала обаче да възнамерява от в този момент сходни неща, а се оставяла още веднъж на ориста, която да реши какво ново да й сервира. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР