* Модната къща представи лимитирана модна линия елегантни облекла *

...
* Модната къща представи лимитирана модна линия елегантни облекла *
Коментари Харесай

Paloma Fashion откри нов бутик

* Модната къща показа лимитирана фешън линия елегантни дрехи
* * Дизайнерката Поля Кинова: „ Тук съм и ще не преставам да създавам! "

На стилно празненство Paloma Fashion с дизайнер носителката на „ Златна игла " Поля Кинова показа своята нова лимитирана фешън линия от елегантни дрехи, които съчетават в себе си изящност и изискана хубост, по време на откриването на новия бутик на марката в София с адрес: Манастирски ливади запад, ул. Синанишко езеро 7.
Създадена през 2005 година, Paloma Fashion се е наложила със личен жанр и почерк за актуалната дама. Приоритет в работата е изработването на сватбени, публични и вечерни тоалети, а от тази есен стилната къща пуска лимитирана серия дрехи, насочени към всички, които желаят да наподобяват съвременно и стилно, в това време да са облечени качествено и удобно. Колекцията включва елегантни рокли и сака, които са подобаващи за носене и във всекидневието. Роклите са с дължини към и над коляното, в прав контур и А линия. Закачливите чупки и плохи придават лек размер на аутфитите, а другите дължини ръкави, шал яки, елементи и акценти основават чувството за финес. Материите, които е употребила дизайнерката Поля Кинова са вълна, букле, кашмир, сурова коприна и дантела - доста меки и комфортни, подобаващи за есенно-зимния сезон.
Творческият метод, усетът към детайла и високото качество на материите са ключът към триумфа на Paloma Fashion. Марката постоянно се е стремяла да предложи на своите клиенти лимитирани модели, като по този метод подсигурява по този начин мечтаното многообразие. Предложенията на Поля Кинова са композиция от новаторски дизайн и съвременни креативен решения. За носителката на „ Златна игла " светът на модата е „ едно огромно предизвикателство, където геният и въображението трансформират неповторимите хрумвания в действителност и оформят грациозен и хубав контур. "
Домакините на събитието - Поля и Ваня Кинови, се бяха погрижили гостите да почувстват по най-хубавия метод както уютната атмосфера на бутика, по този начин и неговата функционалност и улеснение. Новите оферти на Paloma Fashion бяха презентирани от топмоделите Мис България Свят 2017 - Вероника Стефанова, Петя Велкова, Никол Предьова и Ива Атанасова. Водещата Боряна Баташова, която също беше облечена с рокля от лимитираната фешън линия, приветства гостите: „ Събрали сме се, с цел да открием новия храм на хубостта и изяществото. Тук всички можем да бъдем част от приказката, наречена Paloma Fashion, родена от фантазиите на една жена, чието най-голямо предпочитание е да подарява хубост и усмивки, посредством творбите, които основава. ". В отговор дизайнерката Поля Кинова благодари на всички присъстващи, почели събитието, пожела им здраве и триумф, и приключи с думите: „ Тук съм и ще не преставам да създавам! "
Сред гостите, които почетоха събитието бяха десетки представители на бизнеса, изкуството и модата. Освен на новите творения на марката присъстващите се любуваха на превъзходния усет на пенливото вино " CARDINAL GOLD " с добавени в него 23 каратови златни частици и десерти по достоверни предписания от италианското сладкарско ателие Mr. Dino. За празничната конюнктура по време на събитието се погрижи флорист-декораторът Йоана Томова.

Фото: Хайлайф

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР