Модната къща Каролина Ерера си постави за цел да подчертае

...
Модната къща Каролина Ерера си постави за цел да подчертае
Коментари Харесай

Каролина Ерера показа изчистени тоалети на Седмицата на модата в Ню Йорк

Модната къща " Каролина Ерера " си сложи за цел да подчертае мощната страна и издръжливостта на клиентките си на ревюто, което показа по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. 

Тоалетите с прецизни и изчистени силуети демонстрират откритостта и целенасочеността на актуалната жена. Воланите, придобивайки ново архитектурно измерение, прибавят трагичен жанр на облеклата.



" Този сезон повече от всеки път желаех да бъде отдаден на хубостта като мощ, на силата като хубост ", сподели креативният шеф Уес Гордън. " Исках всеки неин взор да е олицетворение на силата ".

Тази година Уес Гордън взе участие за шести път с стилната къща в дефилетата в Ню Йорк и за този интервал се е научил по какъв начин Ерера, която управлявала едноименната си фешън линия в продължение на съвсем 40 години, да бъде щастлива.



" В началото беше повече предизвикателство да се опитаме да се напаснем и да се уверя, че решенията са нещо, с което тя може би ще се съгласи или пък не. Оттогава обаче научих, че може да има и неща, с които тя не е съгласна, само че в последна сметка аз се стремя да се обърна към същата жена, която тя е желала да облече. Преследвам това, което значи грациозност през днешния ден по същия метод, както тя го е преследвала ", споделя той.

Основният претекст този сезон е от гваш на розов божур от 19-и век, в дребен мащаб върху жълта рокля и в натурален размер върху лилава коприна.



Близо 50 марки показват сбирките си по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, която продължава до сряда, добавя Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР