Модната къща "Dolce & Gabbana" обяви, че от тази година

...
Модната къща "Dolce & Gabbana" обяви, че от тази година
Коментари Харесай

Dolce & Gabbana спира използването на животински кожи

Модната къща "Dolce & Gabbana " разгласи, че от тази година стопира потреблението на животинска кожа във всички свои сбирки и минава към екологично чиста изкуствена кожа, оповестява life.dir.bg.

Водещата марка за дрехи от Милано се причислява към други първокласни марки, измежду които "Armani ", "Gucci ", "Prada " и "Moncler ", като се придържа към насоките, избрани от Fur Free Alliance - мрежа от групи за отбрана на правата на животните по света.

"Dolce & Gabbana " работи за едно по-устойчиво бъдеще, в което е немислимо потреблението на животинска кожа ", се показва в изказване, направено от стилната къща.
Пи Джей Смит, шеф по стилната политика на Human Society USA и Humane Society International, съобщи, че "прекратяването на потреблението на кожа основава по-висок стандарт за това, което е задоволително в модата ".

Италия наложи възбрана за развъждането на животни за кожи от тази година, присъединявайки се към към 20 страни, които не разрешиха или ограничиха практиката през последните две десетилетия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР