Модната диктаторка Мегз се размина на косъм с участта на

...
Модната диктаторка Мегз се размина на косъм с участта на
Коментари Харесай

Мегз с обвинение за застрахователна измама

Модната диктаторка Мегз се размина на косъм с участта на гаджето си – транспортния необут Румен Рончев, който нощес бе задържан в Пловдив. Днес, в 10.30 Миглена Каканашева се появи увита като пашкул и с голяма качулка пред полицията на „Петко Д. Петков“ където я очакваше юриста й. Срещу нея бе повдигнато обвиняване за застрахователна машинация, осведоми Trafficnews. След разпита и привличането й като обвинена, дизайнерката напусна постройката на полицията през задния вход и се качи в остарял мерцедес със старозагорска регистрация.

 мегз джип

От Районна прокуратура потвърдиха, че на Каканашева е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лв.. Обвинението против нея е за подбуждане в отнемане в огромни размери. Наказанието за това закононарушение е от 3 до 10 години, като е допустима и конфискация на цялото имущество.

Вчера белезниците щракнаха върху ръцете на приятеля на Каканашева – Румен Рончев. С разпореждане на Районна прокуратура той е арестуван за 72 часа.

Обвинение има и против 33-годишният братовчед на Каканашева – Антон Лесов, само че той е освободен с по-лека мярка. Двамата са с обвинявания по член 206 от Наказателен кодекс.

В края на септември 2018 година Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка „Мерцедес G350“. Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той декларирал, че на 27 септември е оставил първокласния автомобил пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“, а на идната заран от „кубчето“ нямало и диря.

Favourite dress this season and my girl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР