Модна къща Долче и Габана обяви, че от тази година

...
Модна къща Долче и Габана обяви, че от тази година
Коментари Харесай

„Долче и Габана“ се отказва от използването на животински кожи

Модна къща " Долче и Габана " разгласи, че от тази година се отхвърля от потреблението на животинска кожа във всички свои сбирки и минава към екологично чиста изкуствена кожа, съобщи Асошиейтед прес.

Модната къща от Милано се причислява към други първокласни марки, измежду които " Армани ", " Гучи ", " Прада " и " Монклер " , като се придържа към насоките, избрани от Fur Free Alliance - мрежа от групи за отбрана на правата на животните по света.

" Долче и Габана " работи за едно по-устойчиво бъдеще, в което е немислимо потреблението на животинска кожа ", се показва в изказване, направено от стилната къща.

Пи Джей Смит , шеф по стилната политика на Human Society Съединени американски щати и Humane Society Интернешънъл, съобщи, че " прекратяването на потреблението на кожа основава по-висок стандарт за това, което е задоволително в модата ".

Италия наложи възбрана за развъждането на животни за кожи от тази година, присъединявайки се към към 20 страни, които не разрешиха или ограничиха практиката през последните две десетилетия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР