Модна къща Балмен призова за мир и истина с ревюто

...
Модна къща Балмен призова за мир и истина с ревюто
Коментари Харесай

„Балмен“ призова за мир и истина с ревюто си на Парижката седмица на модата

Модна къща " Балмен " прикани за мир и истина с ревюто си на Парижката седмица на модата, съобщи Асошиейтед прес. 
 
Дизайнерът Оливие Рустен
направи провокация с мисъл за Украйна. ВИП гостите на дефилето, измежду които тенисистката Серена Уилямс видяха батальон от танцьори, наподобяващи бойци с шапки като каски, които изнесоха извънредно зрелище при започване на шоуто. Те като че ли водеха борба  помежду си, до момента в който двама от главните участници трагично се целунаха.
 Модна къща Балмен Gulliver/Getty Images
Рустен свърза дефилето, което мина под звуците на наподобяваща военна музика с барабани , с продължаващия спор в Украйна. Той даже написа записка, с която сподели, че сбирката цели да отблъсне " лъжите, омразата и експанзията ".

Творенията на дизайнера за сезон есен-зима 2022/2023 са подчинени на концепцията за почтеност и бистрота по преносен метод: посредством цвят.
 Модна къща Балмен Gulliver/Getty Images
Шоуто беше замислено като отговор на персоналната борба на Оливие Рустен с потайността. В резултат на детонация в дома му през октомври 2020 година той получи изгаряния и се срамуваше от трайните белези. Според дизайнера тематиката на сбирката за жалост е в сходство със събитията в Източна Европа.

Моделите показаха тоалети с бюстиета, eлеци, блузи, наподобяващи щитове. Преобладаващите цветове бяха светли - бяло, кремаво и пастелни като контрастност, символизиращ почтеност или истина. Дантелата беше комбинирана с метал и неопрен, с цел да се укрепи контраста - при присъщите за Рустен силуети, които акцентират раменете и тесни панталони, прилепнали към краката с кръстосани или хоризонтални елементи.
 Модна къща Балмен Gulliver/Getty Images
Парижката седмица на модата, която стартира 28 февруари, продължава до 8 март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР