Модна дизайнерка и Spice Girl Виктория Бекъм може да продължи

...
Модна дизайнерка и Spice Girl Виктория Бекъм може да продължи
Коментари Харесай

Виктория Бекъм достигна бизнес крайъгълен камък след коледните празненства в САЩ и Обединеното кралство със семейството

Модна дизайнерка и Spice Girl Виктория Бекъм може да продължи да чества даже след коледните празненства, защото нейният фешън лейбъл означи облага.

Според отчетите стилният лейбъл е осъществил облага от £200 000 през 2022 година, като се счита, че огромна част от триумфа му се дължи на стартирането на гама от чанти и кожени произведения. Твърди се, че рентабилността е крайъгълен камък, от който Виктория е „ разчувствана “, защото преди този момент стилният лейбъл беше в заплаха от банкрут. Тази година бележи първата облага на компанията от учредяването й през 2017 година, след години на загуби, в това число загуба от 2 милиона паунда през 2021 година В предишното първокласният лейбъл е заел повече от 30 милиона паунда от други елементи на бизнес империята на Бекъм през предишното 15 години.

Нейната марка, която в началото започва през 2008 година, преди този момент е натрупала загуби, надхвърлящи £66 милиона. Въпреки това наподобява, че нещата са твърдо нагоре за Виктория, защото тя разкри, че построяването н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР