Модерно е да се обвиняват руснаците за всичко. Така коментира

...
Модерно е да се обвиняват руснаците за всичко. Така коментира
Коментари Харесай

Модерно е да се обвиняват руснаците за всичко, коментира Лавров кризата в Австрия

Модерно е да се упрекват руснаците за всичко . Така разяснява политическата рецесия в Австрия съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС и други съветски медии.

Според Лавров австрийското държавно управление е жертва на русофобска акция.
 Курц се закани да си върне ръководството на Австрия
Курц се закани да си върне ръководството на Австрия

Днес австрийският президент Александър Ван дер Белен назначи краткотрайно държавно управление

" Що се отнася до въпроса с рускоговорящия босненски студент, мисля, че всеки схваща всичко тук. Сега русофобията е съвременна, можете да получите някои позитивни дивиденти от " по-големите братя " и да обвините руснаците за всичко въз основата на оповестения един път принцип от Тереза Мей - " доста е евентуално ", това е доста съвременно ", сподели той на конференция със словенския си сътрудник Миро Церар.

" Призовавам представителите на медиите тук постоянно да бъдат справедливи и да пишат за всичко, което действително се е случило ", продължи той.
 Австрия ще има нов канцлер
Австрия ще има нов канцлер

Страната изпадна в политическа рецесия

В понеделник австрийският вестник " Кронен цайтунг " писа, базирайки се на източници, че студентка, която се е показала като племенница на съветски предприемач по време на срещата с някогашния австрийски вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе в Ибиса през 2017 година, е жител на Босна . Информацията не се удостоверява все още.

По-рано този месец " Шпигел " и " Зюддойче цайтунг " разгласиха видео , на което Щрахе е забъркан в търговия с въздействие. Това провокира оставката му и рухването на канцлера на Австрия Себастиан Курц.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР