Модерният военен кораб вече плава към Кадис, потвърдиха вчера от

...
Модерният военен кораб вече плава към Кадис, потвърдиха вчера от
Коментари Харесай

Испания ускорява разполагането на сили в Черноморския регион

Модерният боен транспортен съд към този момент плава към Кадис, потвърдиха през вчерашния ден от 31-ва надводна ескадрила. През идващите седмици ще го последват още три кораба, шест изтребителя и 440 бойци, заяви larazon.es.

Испанското министерство на защитата разгласи, че вместо към средата на февруари, както беше планувано, стартира неотложно изпращането на военни сили в горещата черноморска зона до границата с Русия, като част от периодическите попълнения на Испания към непрекъснатите сили на Алианса.

Миналият понеделник първи корабът " Метеоро " с 65 бойци напусна Лас Палмас няколко седмици авансово, с цел да управлява Група за противопоставяне SNMCMG-2 през идващите шест месеца.

" Blas de Lezo " също потегли по-рано от плануваното, само че капитанът му посочи, че и екипажът, и бордовата наличост са в отлична подготвеност. След прекъсването в Кадис, фрегатата с към 200 бойци на борда, ще се насочи в сряда към западното Средиземноморие, с цел да се причисли към своята военноморска група, водена от италианската фрегата „ Карло Марготини ”. В състава на групата...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР