Модерните електронни системи, в които германските луксозни марки като BMW

...
Модерните електронни системи, в които германските луксозни марки като BMW
Коментари Харесай

Hyundai: Немците се занимават с глупости

Модерните електронни системи, в които немските първокласни марки като BMW и Mercedes-Benz влагат голям запас, са "глупави ", разгласи шефът на спортното отделение на Hyundai N Алберт Бирман пред австралийското издание Drive. Преди да премине на работа при корейците инженерът ръководеше M-дивизията на BMW.

"Ние нямаме пневматични окачвания, дейни стабилизатори или камери, които "чувстват " пътя. Това са цялостни нелепости. За сметка на това разполагаме със здрави платформи, тонове високоякостна стомана, въпреки че поради нея колите ни са по-тежки, и регулируеми амортисьори ", декларира Бирман.

Според мениджъра множеството технологии в първокласния сегмент са "маркетинг " и "повод да се шуми из медиите ". "Много от тях не се употребяват, повреждат се и се трансформират в тежко задължение за притежателя ", счита шефът на Hyundai N.

В корейската компания са на мнение, че е по-добре напъните да бъдат съсредоточени върху елементарни, само че надеждни технологии, вместо във все по-сложни електронни системи. "Навъртаме по 30 000 км на тестовия полигон на развойния център в Намянг и още по 10 000 на "Нюрбургринг ". Не мисля, че някой различен производител прави същото. Може би единствено Ferrari и Porsche ", добавя ветеранът с 30-годишен стаж в BMW.

Миналата седмица Genesis - първокласната марка на Hyundai - показа нов състезателен седан от междинен клас. G70 ще се бори за купувачи с Audi A4, BMW 3er и Mercedes-Benz C-Klasse.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР