Модерната индустриална визия е една от най-значимите тенденции в обзавеждането

...
Модерната индустриална визия е една от най-значимите тенденции в обзавеждането
Коментари Харесай

Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Модерната индустриална визия е една от най-значимите трендове в обзавеждането през последните години, която в това време не се лимитира до мебели, осветителни тела и украшения.

С новите си порти с лофт дизайн компания Hörmann предлага елегантно, висококачествено решение за съвременно систематизиране на площта на пространствата.

Постоянно откритите жилищни зони наподобяват привлекателно и са необратима наклонност изключително в новото строителство. С изисканата си структура новите порти Hörmann с лофт дизайн оферират оптималната бистрота и добре осветени пространства.

В същото време вратите с лофт дизайн в действителност притеглят погледите в жилището и се открояват от останалите интериорни порти. Освен това, на първо място в пространствата с великодушен дизайн, те разрешават делене и в същото време свързване на жилищни зони, да вземем за пример сред хола и трапезарията.

Гъвкаво комбиниращи се детайли
Вратите с лофт дизайн разрешават гъвкаво съчетание на разнообразни детайли до оптимални размери от 5 × 4 метра. Към тях се числят порти с едно и с две крила, с и без странични и горни елементи, както и стъклени преградни стени. Като транспарантно стъкло се употребява многослойно защитно стъкло с дебелина 6 mm.



Вратите с лофт дизайн разрешават гъвкаво съчетание на разнообразни детайли до оптимални размери от 5 × 4 метра. Към тях се числят порти с едно и с две крила, с и без странични и горни елементи, както и стъклени преградни стени

Тесен профил за оптималната бистрота
Благодарение на тесните профили от единствено 76 mm при вратите и 20 mm при закрепените остъкления, както и необятните единствено 15 mm, сложени от горната страна шпроси, детайлите наподобяват доста изтънчено, на първо място в композиция с тесните лайсни за задържане на стъклото Slim.

За реализиране на изключително достоверна индустриална визия Hörmann предлага вид с лайсни за задържане на стъклото вид винкел и забележими глави на винтовете. По предпочитание забележимите глави на винтовете могат да бъдат и боядисани.



Тесният профил и наситено черният непрозрачен цвят акцентират присъщия промишлен жанр на вратите Hörmann с лофт дизайн. Оптимално съгласувани в композиция със също черните дръжки и обков black.edition за интериорни порти

Индивидуално цветово оформление
Стандартно новите порти с лофт дизайн и закрепените остъкления се оферират в цвят наситено черно, мат като по този начин са оптимално съгласувани с обкова на вратите и дръжките black.edition на Hörmann.



Вратите Hörmann с лофт дизайн се оферират по желание с лайсни за задържане на стъклото вид винкел (вляво) или за още по-изискана визия – с лайсните за задържане на стъклото Slim (вдясно)

Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и огнено алено оферират опция за избор сред пет желани цвята, а също по този начин е вероятен и избор на стремежи от Вас цвят по RAL, специфични цветове по NCS и цветове с изпъкнал и перлен резултат.



Специални модели дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка поддържат изисканата визия на вратите Hörmann с лофт дизайн

В унисон със стила Hörmann предлага 10 модела дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка, чийто стеснен профил хармонира добре с изисканите детайли. Освен моделите дръжки за врата се оферират и четири модела ръкохватка под формата на щанга.



Освен моделите дръжки за врата, за вратите с лофт дизайн се оферират и четири модела ръкохватка под формата на щанга

Снимки: Hörmann
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР