Модерна онлайн услуга за записване на часове вече предлага ДКЦ

...
Модерна онлайн услуга за записване на часове вече предлага ДКЦ
Коментари Харесай

ДКЦ „Пълмед” с модерна услуга за онлайн записване на часове

Модерна онлайн услуга за записване на часове към този момент предлага ДКЦ „ Пълмед " вгр.Пловдив. Достъп до нея имат всички пациенти, които желаят да запишат час за обзор или консултация със експертите от един от най-добре оборудваните медицински комплекси вПловдив и страната.

Платформата за записване на часове е осъществена в партньорство със здравния портал SUPERDOC.BG и дава опция за
записване на час за консултация с над 120 лекари по над 40 медицински специалности.

„ ДКЦ „ Пълмед " е водещ диагностично-консултативен център, част от Университетски медицински комплекс „ Пълмед ", който непрестанно влага в развиването на качествената здравна услуга, която предлагаме на своите пациенти.

Оборудвани сме с най-голям клас здравна инсталация във всичките си лаборатории, образна диагностика и лекарски кабинети. Разполагаме с разкрити кабинети по всички специалности в медицината.

Непрекъснато възходящия интерес към здравна конструкция „ Пълмед " ни кара да бъдем още по виновни в удовлетворяването на упованията на нашите пациенти.

В актуалния свят на високите технологии и в региона на информираността, са създадени доста нови мобилни технологии. Внедряваме новата платформа на уеб страницата си в партньорство със Superdoc.bg, с цел да улесним пациентите в избора им на доктор и опазване на час ", разяснява доктор Заприн Пепелов, шеф на ДКЦ „ Пълмед ".

Онлайн записването на часове през платформата на уеб страницата на „ Пълмед " - www.hospitalpulmed.bg и Superdoc.bg предлага по-гъвкавата опция за пациентите да възнамеряват прегледите си -в действително време те виждат има ли смяна в графика на експерта, в кой блок преглежда той, в случай че се постанова да анулират записания си час -какви са вариантите за презаписването му.

Заедно с това пациентите получават удостоверение за записания час, увещание за идни прегледи, информация за отказани часове по имейл и посредством SMS уведомяване. Ако да вземем за пример е от различен град и има потребност от две съвещания, той има опцията да избере поредни часове за тях, с цел да не губи скъпо време.

"Услугата несъмнено ще улесни пациентите ни, защото няма да е належащо те да удостоверяват часа си за обзор или консултация непосредствено
на нашата регистратура или на оповестените за това публични телефони. Партньорството ни със SUPERDOC.BG е част от нашата дълготрайна тактика за създаване и развиване на модерна и съвременна болнична информационна мрежа, която е предпочитано насочена в услуга на пациентите, както и на медицинските експерти и личен състав ", добавя доктор Пепелов.

"Партньорството с ДКЦ "Пълмед " е част от тактиката ни за съдействие с водещи лечебни заведения и разширение на активността ни в цялата страна.

Радваме се, че пациентите в Пловдив и района ще имат улеснен достъп до експертите на университетската болница и ще могат да запазят час при доктор от всяка компетентност бързо, елементарно и комфортно - без изчакване, даже в извънработно време. ", обобщава Ваня Чонева, създател и шеф на Superdoc.bg.

СВОЯТ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ДКЦ "ПЪЛМЕД " ЗАПАЗЕТЕ ОНЛАЙН ТУК ИЛИ ПРЕЗ САЙТА НИ WWW.HOSPITALPULMED.BG
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР