Модена записа ценен успех над шампиона Перуджа с 3:2 гейма

...
Модена записа ценен успех над шампиона Перуджа с 3:2 гейма
Коментари Харесай

Феноменален Зайцев помогна на "Модена" да спре "Перуджа"

" Модена " записа скъп триумф над първенеца " Перуджа " с 3:2 гейма (19:25, 25:22, 25:22, 23:25, 15:9) и изравни полуфиналната серия на 1:1 победи. Най-резултатен за спечелилите беше Иван Зайцев, който се регистрира с 30 точки, а Александър Атанасиевич и Вилфредо Леон приключиха надлежно с 27 и 24.
Снимка: legavolley.it
В първия гейм гостите поведоха бързо в резултата, като офанзивата на Бартош Беднорц даде две точки преимущество за първенците. Ас на Александър Атанасиевич и бързи набези през центъра на Ричи повишиха на 5 точки, а несполучливо нахлуване на Тине Урнаут направи резултата 18:12 за " Перуджа ". Този задатък се оказа задоволителен за " дяволската обсада " и тимът се поздрави с триумф в първия гейм след 25:19.
Цветан Соколов е на крачка от край в Италия "Лубе Чивитанова " победи 3:1 във втория мач
Втората част още веднъж беше белязана от задатък за гостите, които водеха умерено до 16-ата точка. След като на два пъти " Модена " изравняваше в резултата, само че незабавно по-късно губеше две следващи точки, тимът в последна сметка обърна развоя на частта с мощна обсада на Иван Зайцев и ас на Кевин Тили.

Снимка: legavolley.it

В третия гейм надхитрянето сред двата отбора продължи, като ужасно прекъсване на офанзива на Бергер от Максуел Холт даде 2 точки разлика в изгода за домакините. Ас на Зайцев остави без отговор посрещането на " Перуджа " и отборът на Хулио Веласко поведе с 2:1 гейма.

Снимка: legavolley.it

Четвъртата част стартира с мощни асове на Леон и Атанасиевич, които бързо поведоха гостите към тайбрек. Домакините не съумяха да се опълчват и изгубиха частта с 23:25.

В решителния пети гейм " Модена " не остави късмет на " Перуджа ", печелейки с 15:9 и изравнявайки полуфиналната серия на 1:1 победи.

Третият конфликт, който ще бъде в " Пала Бартов ", е плануван за понеделник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР