Моделки от САЩ греят усмихнати от надгробни плочи и некролози

...
Моделки от САЩ греят усмихнати от надгробни плочи и некролози
Коментари Харесай

Погребални агенции убиват моделки заради реклама

Моделки от Съединени американски щати греят усмихнати от надгробни плочи и некролози за реклама на погребални организации, написа " Телеграф ".

Снимките им са били купени от предприемач от Димитровград, от Америка през Полша. " Всяка коства по 30 евро еднократно. След това можем да ги използваме като рекламни лица. Ако желаеме да продаваме ликовете им под някаква форма, цената е друга - 300 евро ", призна предприемачът Боян Боянов, който по принцип се занимава с полимерия.

" Това е странично нещо, което пробвам да разнообразя ", добави той. Така доста от погребалните организации у нас са се възползвали от нова услуга - хубавици да притеглят опечалени към тях.

Една от тях гласим че русата красавица Вероника Петрова Гигова е родена на 14 октомври 1989 година и си е отишла от този свят без време на 22 януари 2016 година. Синеока, с предизвикателно алено червило, умислен взор и цветно облекло с детайли на цветя, тя е рекламно лице на една от водещите организации, които провеждат опела и погребения главно в София.

За да е някъде другаде в страната, е нужно строго гробно място или отпуснато ново такова. Не излиза наяве по какъв начин е издъхнала Вероника, само че на тази възраст основава чувство, че е била убита.

" В сърцата ни остави доста камшик, деликатност и топлина! Никога няма да те забравим! Почивай в мир! ", написа на некролога й
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР