Моделката Велина Узунова не се задържа за дълго на едно

...
Моделката Велина Узунова не се задържа за дълго на едно
Коментари Харесай

Велина Узунова разкри истината за новия силиконов бюст

Моделката Велина Узунова не се задържа за дълго на едно място – изключително през лятото. Блондинката не стопира да пътува по едни от най-луксозните дестинации у нас. Напоследък Миконос несъмнено е една от топ дестинациите за инфлуенсърите. Велина не пропусна да отиде и до там, като даже заля персоналния си профил в Instagram с десетки фотоси от вълшебното място.

Виж още: Симона Загорова сподели безкрайни бедра, Instagram полудя... от хейт

Покрай многото задължения хубавицата въпреки всичко намира време и за връзка със своите почитатели. Тя показа, че най-задаваният въпрос през последните седмици към нея е за това къде е юридически силиконовият ѝ бюст, с който се снабди преди към месец и половина.

Виж още: Разделени ли?! Цвети се избъзика грубо с Криско, двамата - към момента са #CoupleGoals

Узунова реши въпреки всичко да разкрие истината за него. Моделката и преди е имала за нейния растеж добра гръдна обиколка, само че неотдавна е отслабнала и гърдите ѝ са изчезнали изцяло. Преди това в никакъв случай не е желала да си поставя импланти, само че към този момент моделката е спряла да се харесва в облеклата и е решила да прибегне до тази крачка. Велина очевидно доста е харесвала личните си гърди, защото даже твърди, че е отишла при доктора с нейна фотография отпреди няколко години и е споделила, че желае още веднъж същите. Всеки с проблемите си. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР