Моделката Велина Узунова не може да се задържи за дълго

...
Моделката Велина Узунова не може да се задържи за дълго
Коментари Харесай

Велина Узунова призна за раздялата: моделката се учи да се справя с тъгата

Моделката Велина Узунова не може да се задържи за дълго време на едно място. През последните месеци тя се подвизава на територията на България, Русия и Дубай. Красавицата отпътува да живее в Русия преди няколко години поради половинката си, който има бизнес в Москва. Впоследствие те се разделят, а повода за това е дистанцията и фактът, че постоянно им се е налагало да бъдат разграничени за дълъг интервал от време, когато тя се връща в родината.

Виж още: Бояна Генова спря със спорта и има причина за това! Бременна е!

Последното гадже на русокоската е от Дубай, само че в персоналния си профил тя показа, че към този момент и с него не са дружно. И двамата са запазили положителни усеща един към различен, като за причина за раздялата тя акцентира това, че той към момента е желал да живее живота си на макс и непрестанно е желал да вървят от ваучър на ваучър. Явно е доста младичък и още не е подготвен за съществени взаимоотношения. На ръката си тя даже продължава да носи пръстен, който е подарък от родителите му, тъй като ѝ е доста скъп. През последните месеци тя беше най-вече в Дубай тъкмо поради него.

Виж още: Новата Барби е по-яка от остарялата: Марго Роби с първи фотоси от кино лентата

В няколко сторита тя показа, че на моменти не е в добра форма, постоянно плаче и  се усеща много тъжна и засегната. Родната инфлуенсърка е от заможно семейство, само че самата тя твърди, че в никакъв случай не е оставала без работа и не разчита на мъжете до себе си. 

Изображение: https://www.instagram.com/velfrancois___/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР