Моделката Валерия Георгиева е една от най-активните участнички във втория

...
Моделката Валерия Георгиева е една от най-активните участнички във втория
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът” дължи 12 бона на ветеринарни клиники

Моделката Валерия Георгиева е една от най-активните участнички във втория сезон на „ Ергенът ”. Тя се бори със зъби и нокти за любовта на Евгени Генчев, само че конкуренцията ѝ е много сериозна. Цял живот Валерия е била вегетарианка, а през 2018 година взема решение, че желае тотално да изключи животинските храни и става веган.

През 2015 година Валерия Георгиева и нейна другарка основават лична организация за отбрана на животните. Тя споделя, че още от дребна е желала да оказва помощ на животните и с този подслон е сбъднала фантазията си. През 2019 година организацията ѝ се грижи за над 50 кучета, като разчита на дарения, с които да се покриват многото медицински операции, нужни за спасяването на животинките.

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че хубавицата дължи 12 000 лв. на две столични ветеринарни лечебни заведения.

На една от клиниките риалити героинята има да дава 9622 лева, а на другата - 2254 лева. Самата Валерия не крие, че желае да оказва помощ, само че няма донори, а сама не се оправя да покрива финансовите потребности на четириногите. Тя търси осиновители, които да гледат кучетата и котките в положителни условия и с обич.

Красавицата пропагандира и за виртуално осиновяване, при което превеждаш към 30 лв. на месец и се водиш притежател на животното до момента в който си откри непрекъснат дом, като му покриваш потребностите от храна и обезпаразитяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР