Моделката си купи апартамент за 800 хиляди, а всички се

...
Моделката си купи апартамент за 800 хиляди, а всички се
Коментари Харесай

След като Алекс му заби нож в гърба: Дани Петканов емигрира

Моделката си купи апартамент за 800 хиляди, а всички се питаха по какъв начин ще реагира на това Дани Петканов. Той ближе рани на надалеч от родината и май няма никакво желание да се връща назад. Такова усещане остават последните му фрагменти в обществените мрежи.

Лудият кореспондент избяга чак в Америка, са да теши разрушеното си сърце. Оказва се, че там доста му харесва. Потвърждение за това се вижда и в от излъчването му в мрежата.

Бившият на Алекс Петканова последва примера  й и се отдаде на пътешестване. Дали е работно или просто за наслаждение не излиза наяве.

Първата стъпка от пътуването е била Сан Франциско. Скоро го чака и различен забавен град за разглеждане.

Както е известно двамата някогашни съпрузи оповестиха развода си, а техният наследник Габриел се гледа и от двамата по равно, като си го разменят през седмица.

Двамата подържат другарски връзки. В мрежата се постанова от ден на ден подозрението, че могат да намерят още веднъж път един към различен.

Моделката oт своя страна хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до себе си в живота! Очевидно инфлуенсърката е съумяла да преживее развода.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР