Моделката с безкрайни крака Цвети Петрова е поредната секси бройка

...
Моделката с безкрайни крака Цвети Петрова е поредната секси бройка
Коментари Харесай

Скандал! Мократа мечта на жените Петър Делев подслажда нощите си с топмодела Цвети Петрова

Моделката с безкрайни крайници Цвети Петрова е следващата секси численост в леглото на димитровградския предприемач Петър Делев, издадоха столични клюкари. Тънката като топола русокоска с омайни сини очи най-накрая съумяла да се вреди в харема на един от най-желаните родни мачовци, и в този момент не стопира да се хвали със скъпите бижута и бързи коли, които получила в подмяна на креватните си умения.

 

Пред приятелки от лекия отрасъл госпожица Петрова тръбяла по какъв начин безусловно й се наложило да оскубе екстеншъните на своя съперничка, която не серпантина да загражда баровеца в известния нощен клуб “Бедрум ” на пъпа на София, където той е чест посетител.

 

Неизвестната на необятната аудитория кокона безсрамно цъфнала в сепарето на Делев и цяла вечер не серпантина да му показва силиконови прелести с вяра, че ще бъде поканена на афтърпарти с райбер. Цвети обаче излязла по-амбициозна - с няколко отработени придвижвания тя изложила дългите си крайници на показ и по този начин си спечелила правото да се намърда в скута на харизматичния предприемач. Ако имаме вяра на слуховете от обкръжението й, с изключение на буйна нощ, тя получила и ултра тузарска G-класа, с която неотдавна снима фотосесия в Инстаграм. В допълнение върху дългата й шия и нежни китки висящ тежък комплект от диаманти и платина, които изкусителката гордо показва в обществените мрежи.

 

Дали креватната спекулация сред Цвети Петрова и Петър Делев ще прерасне в сантиментална приказка, никой не се наема да предвижда, т.к димитровградчанинът бил капризен от женско внимание и можел да избира всред най-младата и секси модифицирана плът. Славата му на любезен и великодушен благородник в допълнение удължавала опашката от кандидатки за популярност, а фактът, че предприемачът бил женен в допълнение затруднявал армията от манекенки, хостеси и голи моделки.

 

За да парира набезите на конкуренцията за сърцето и джоба на настоящия си спонсор, Цвети прибягнала до тежката артилерия и скорострелно си записала персонална консултация при секс гуруто Наталия Кобилкина. Рускинята й предоставила цялостен лист с чалъми, които русото прелъщение да ползва на Делев с цел да задържи вниманието му още малко и да си изпроси разкош почивка на френската Ривиера. Другият съвет, който Кобилкина й дала бил да прекрати соловите си визити в странство с цел да е непрекъснато разполагаем на мачото, който с изключение на всичко, бил фамозен и с животинския си нагон. Велина трябвало да не мърда на никое място без негово разрешение и нон стоп да му праща мръснишки известия с цел да го държи покрай себе си.

 

Дали напъните на мадам Петрова ще дадат плодове е малко подозрително, тъй като предприемачът скоро след забивката им отпрашил за следващата топла и скъпа дестинация, без да се трогва от сълзите на кахърните си обожателки.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Петър Делев тодпомедла Цвети Петрова Наталия Кобилкина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР