Моделката помъкна четириного за среща с Цитиридис и даде са

...
Моделката помъкна четириного за среща с Цитиридис и даде са
Коментари Харесай

Евгени да свиква или да бяга, докато може - Валерия му даде да разбере, че кучетата ще са най-важни

Моделката помъкна четириного за среща с Цитиридис и даде са се разбере, че няма да се откаже от манията си

Най-новата световна двойка Евгени Генчев и Валерия гостуваха в шоуто на Цитиридис нощес. Отидоха дружно като влюбени, само че кучелюбката замъкна в студиото и домашния си любим Бъди.

Като с ината си сподели, че даже и поради Евгени няма да се откаже от манията си по кучетата. Той пък призна, че няколко пъти е бягал в чужбина от властната си майка.

От дума на дума се разбра, че двамата плануват женитба. А когато шоуменът видя годежния пръстен се натисна да им кумува, като им предложи да ги черпи с отмора на Малдивите.

Избраницата на пианиста пък си призна, че не е очарована от срещата с родителите на Евгени, тъй като се отнесли предубедени с нея –„ моделка с кучета ”, която не дава отговор на визиите им за снаха. Няма да е добра стопанка и грижовна майка, което май ще се окаже самата истина.

Публиката заля влюбените гълъбчета с отрицателни реакции: „ Доста простовато момче се оказа Евгени.Това пролича в снощното изявление, в което обликът му на прочувствен и образован благородник напряко рухна. И в случай че всичко е действително, в действителност си е избрал съвършената половинка за неговата същина и неналичия,а с отвратителното си отношение към Елена сподели какъв брой е лицемерен човек без обикновено образование.

Който е лъгал влюбена в него жена 3 месеца. Наистина са си лика и аналогия с това безлично и незадълбочено създание, с което ще се загроби за години напред и кариерно и фамилно! ”, „ Момче, тая не е с теб, а с кучето! ”, „ Радвам се за Елена, мога да кажа, че Евгени не е заслужен за нея! ”, пишат феновете, които не виждат да продължи дълго връзката на пианиста с моделката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР