Моделката от Плевен е домъкнала край морето и двете си

...
Моделката от Плевен е домъкнала край морето и двете си
Коментари Харесай

Бомба във Флагман! Евгени и Валерия са в Бургас, стягат плажна сватба

Моделката от Плевен е домъкнала край морето и двете си кучета, които през днешния ден разхожда на плажа в Сарафово

Победителката във втория сезон на „ Ергенът “ Валерия и баш ергенът Евгени Генчев провокираха преди минути сензация в Бургас, откакто се появиха на плажа в кв. Сарафово. Те се държаха за ръце, демонстрираха интимна непосредственост, а неразделно ги следваха две кучета, които Валерия се обръщаше със същото внимание и обич, както към обичания си. 

Припомняме, че нощес бе излъчен финалният епизод на сантименталното риалити, в което Евгени избра своята любимка. Напук на странностите й, на инат на мнението на майка си, която несъмнено не я хареса. Още нощес се появиха изказвания, че връзката сред Валерия и Евгени не е потръгнала и той ще се ожени, само че не за нея, а за другата финалистка от шоуто Елена. Днес тези клюки бяха разрушени на пух и прахуляк. 

Флагман.бг научи, че Евгени и Валерия не са просто на отмора в Бургас, а са оглеждали изискванията в първокласен комплекс в кв. Сарафово, където считат да създадат сватбата на годината. Много е евентуално това да се случи още през юни. Евгени така и така е планувал огромен концерт в Летния спектакъл на морския град след месец. И най-вероятно ще съчетае най-важното събитие на живота си с музикалния му рецитал. 


 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР