Моделката оповести, че ще се оженят на рождения ден на

...
Моделката оповести, че ще се оженят на рождения ден на
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Кога Ще Е Дългоочакваната Сватба На Светлана И Гущеров!

Моделката оповести, че ще се оженят на рождения ден на гаджето й – 12 юли. И по всяка възможност след сватбата ще се реалокират във Виена, защото Гущеров – старши от години живее там.

Моделката даде обстоятелствено изявление, в което показа още, че няма самообладание да стане майка. И се надява да има щастието да роди правоприемник на милионерския наследник.

Междувременно Светлана Василева разкри и детайлности за разрива с Мария. Тя призна, че не е излизала с Гущеров, още преди публично да се раздели със брачната половинка си. „ Дори не го познавах персонално. С Мария доста се смяхме, когато излязоха спекулациите “, добавя още тя.

Но не крие, че единствено няколко месеца по-късно с ненаситност заела мястото на приятелката си в дома на милионера. А към днешна дата двете не поддържат никаква връзка.

Що се отнася до сватбата, Светлана желае да е навън, с доста посетители, цветя и растения. А Гущеров се похвали, че фамилията е приело избора му абсолютно, написа „ Монитор “.

„ Родителите ми одобряват изборите ми и решенията ми за персоналния ми живот абсолютно “, съобщи младият милионер. Нито той, нито Светлана Василева обаче разясняват предходния му брак с фолк певицата Мария. Двамата се разведоха публично преди броени седмици, незабавно, след което Светлана разгласи, че е сгодена за милионерския наследник.

Светлана Василева проговори за сватбата сн. Instagram

Сватбата ще бъде след броени седмици, а в това време моделката привиква с живота в златна клетка. Тя съвсем не излиза, с изключение на по работа и за процедури за хубост. При това на всички места е съпроводена от телохранители.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР