Моделката Моника Валериева е в щастлива връзка с поп-фолк певеца

...
Моделката Моника Валериева е в щастлива връзка с поп-фолк певеца
Коментари Харесай

Моника Валериева бясна на изневяра: Само в България може да има такова нещо!

Моделката Моника Валериева е в щастлива връзка с поп-фолк артиста Меди, а това ѝ дава още по-голяма мощ да съди връзките на другите.

Пореден мотив на плеймейтката даде viral видеото по-долу:

По думите на Моника всички в чужбина в обществените мрежи назовават мъжа във видеото " измамник ", " изневеряващ ", даже " ко*еле ", а единствено у нас хората се смеели, че въпросният човек държал телефона на приятелката си, с цел да оправи грима си.  

Виж още: Като същинска арабска принцеса: Венцислава Тафкова чества първокласен рожден ден в Дубай 

В идващото си стори пък Моника твърди, че " грижовните мъже постоянно печелят ". Интересно по какъв начин въобще се доверява на някого моделката, откакто горното видео за нея поражда подозрения за невярност. 

Впрочем тематиката за изневярата е изключително сензитивна за Моника. Тя нееднократно е коментирала стъпките на известни българи, слагали рога на половинките си, а освентова е признавала, че е изневерявала. " Сигурна съм, че и на мен са ми слагали рога ", разяснява тя преди години. 

Иначе самата Моника употребява следващия уикенд за занимания. От изявленията ѝ онлайн виждаме, че е била в клуб, евентуално около присъединяване на Меди. 

Виж още: Студът не я плаши: Златното момиче Цвети Найденова сподели секси извивки по бански

Връзката ѝ с Меди мина през няколко драми, за които даже и ние разбрахме, въпреки че тя в никакъв случай не е споделяла нищо намерено. На няколко пъти техни фотоси се показваха в профилите им, а по-късно изчезваха. Наскоро Моника загатна, че е подготвена и за последваща стъпка в живота си, като проговори и на тематика бременност и деца. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР