Моделката Лурдес Леон, която е дъщеря на американската поп-певица Мадона,

...
Моделката Лурдес Леон, която е дъщеря на американската поп-певица Мадона,
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона бе обругана заради пошъл тоалет

Моделката Лурдес Леон, която е щерка на американската поп-певица Мадона, взе участие в шоуто на Луис Де Хавиер с разсъблечен тоалет и беше подложена на критика онлайн. Снимки и мнения се появиха в „ Дейли мейл ”.

26-годишната звезда излезе на подиума на шоуто, което се организира в границите на Седмицата на модата в Ню Йорк, в алена корсетна мини рокля, която откриваше отчасти гърдите й. Тоалетът бе декориран и с демонски рога, а имиджът на манекенката беше допълнен от чорапи и обувки на висок ток в звук с облеклата. Освен това тя носеше шапка с сходство на рога.

Читателите на изданието наругаха именитата щерката в мненията под фотосите. „ Защо е избелила веждите си? Ужасна наклонност ”, „ Майката беше по-готина от дъщерята! ”, „ Изглежда извънредно ”, „ Роклята очевидно не е верният размер за нея ”, „ Плодът не пада надалеч от дървото ”, „ Отвратителен облик ”, „ Пошло както нормално ”, „ Твърде къса дължина! ” реагираха читателите.

Лурдес Леон не за първи път се появява обществено в сходни облици. През март 2022 година тя също участва на афтър празненството на Оскарите в нищожен тоалет и беше подложена на критика онлайн. Моделката пристигна на празненството на „ Венити феър ” в лъскава и впита рокля по тялото с пайети. Тоалетът бе декориран с надълбоко V-образно деколте и висока цепка, която откриваше крайници й. „ Както нормално, Лурдес е най-вулгарният посетител “, писаха за нея в обществените мрежи. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР