Моделката Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна, се

...
Моделката Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна, се
Коментари Харесай

Кристин Илиева търси още 200 бона за операции, не може да се възстановена от катастрофата с Дивна

Моделката Кристин Илиева, която пострада при злополуката с Дивна, се нуждае от още 100 000 евро за интервенции, с цел да се възвърне изцяло.

Блондинката моли всеки, който може да й помогне, да го направи и в случай че има въпроси, ще му отговори незабавно. "Скъпи другари, първо желая да изкажа голямата си признателност към всички, които ми оказват помощ в последните месеци. Както знаете, към този момент съвсем година се възвръщам от тежката злополука, която претърпях на 12 март 2018. През този интервал ми бяха направени множествено интервенции в турска клиника, където лекарите са уверени, че цялостното ми възобновяване е допустимо. Пътят до тук не беше лек, само че знам, че мога да се оправя с вашата поддръжка. Предстоят ми още пластични интервенции и още веднъж се нуждая от вас ", стартира описа си Кристин.

Тя добавя, че по време на лекуването й са се появили затруднения, които постановат спомагателни интервенции и това надвишава в началото плануванаъа сума. "За идните интервенции са нужни 100 000 евро - сума непостижима за фамилията ми. Затова се обръщам към вас, с вярата, че още веднъж ще бъдете до мен и ще ми помогнете ", предават от Телеграф.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР