Моделката и приятели изкачиха 3 върха за седмицаКрасивата родна моделка

...
Моделката и приятели изкачиха 3 върха за седмицаКрасивата родна моделка
Коментари Харесай

Алекс Богданска намери еделвайс на Вихрен

Моделката и другари изкачиха 3 върха за седмица

Красивата родна моделка и инфлуенсър Алекс Богданска изкачи връх Вихрен и откри еделвайс. Хубавицата, която напоследък обожава да катери и да се разхожда измежду природата, се щракна на вр. Вихрен, а малко по-късно сподели, че по пътя е видяла еделвайс, пише Телеграф.

Алекс показа с почитателите си красивите цветове и написа: „ Познахте ли го “, като добави, че срещата й с растението е било „ черешката на тортата “ в планинската й обиколка. В България еделвайс има единствено в Пирин и Стара планина. Еделвайсът е високо оценен от туристите, тъй като пораства в най-високите и непристъпни елементи на планините, като по този метод се е трансформирал в знак на свободния дух и величието на природата.

В планинската си обиколка Богданска не бе сама, а с група другари, измежду които познати за хай лайфа са фотографът Теди Грозданов и инфлуенсърката Йоанна Йоко, позната като Лелчето. Ентусиазираната бригада съумя за седмица да изкачи не един, а цели три върха у нас. Освен Вихрен те покориха още Кутело и Кончето. Всички те разкриват неповторимата природа на Пирин планина, а Алекс радва всичките си почитатели с прелестни фотоси, показващи какъв брой величествени гледки имаме у нас. Моделката от години насам се е запалила по здравословния метод на живот и постоянно спортува, само че от няколко месеца прави усещане, че с изключение на спорта огромна обич са й и планинските преходи. Тя ги редува с почивки на топло, като тази година лятната й почивка бе най-вече в Гърция и Турция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР