Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин, съответно Мис Аржентина и

...
Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин, съответно Мис Аржентина и
Коментари Харесай

Мис Аржентина се омъжи за… Мис Пуерто Рико

Моделите Мариана Варела и Фабиола Валентин, надлежно Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико, оповестиха посредством клип в обществените медии, че са сключили брак. Връзката им, която до този миг беше скрита, се зародила на последното им присъединяване на състезанието Miss Grand International.

По време на присъединяване им на състезанието Варела и Валентин бяха измежду 10-те полуфиналистки, само че не съумяха да завоюват по този начин бленуваната корона. Вместо короната обаче, двете откриха любовта между тях, която взеха решение да оповестят обществено, за жал на мъжката част от популацията.

След като взехме решение да скрием нашата връзка, през днешния ден отваряме вратите за един специфичен ден – 28/10/22, написаха двете девойки в обща обява в Инстаграм.

„ Поздравления, хубавици! Бог да благослови съюза ви, и да живее любовта! “, пожела им Валентина Фигуера, която е миналогодишната носителка на короната на Miss Grand International.

Сватбата сред тях се е състояла предишния петък в Пуерто Рико. Варела е на 26 години и е родена в Буенос Айрес, до момента в който половинката ѝ, Валентин, е на 22 години и е родена в Пуерто Рико.

Вижте тази обява в Instagram.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР