Моделът тежи само 990 g, има иновативен олекотен метален корпус

...
Моделът тежи само 990 g, има иновативен олекотен метален корпус
Коментари Харесай

Acer Swift 5 Pro – най-лекият бизнес лаптоп, подсилен с мощта на GeForce

Моделът тежи единствено 990 g, има новаторски олекотен железен корпус и батерия, която подсигурява самостоятелна работа над 11 часа

Тенденцията Acer да предлага допустимо най-лекия преносим компютър на пазара посредством своята серия Swift 5 не е неотдавна. Тя е настояща от няколко години насам и най-новият модел Swift 5 не прави изключение. Той е най-лекият 14-инчов преносим компютър с панти и идеално решение за бизнеса, комбиниращо мощ, превъзходни характерности, дълъг живот на батерията и извънреден новаторски дизайн. Подобно на предходните модели от серията, устройството тежи под кг – единствено 990 g, а чувството в ръцете ви е, че той не е по-тежък от учебник.

Само преди няколко месеца тайванската компания разгласи най-новия си професионален модел от серията – Swift 5 Pro, оборудван с 10-нанометров процесор Ice Lake на Intel и графичен процесор NVIDIA GeForce MX250.

И по този начин, време е да ви срещнем от близко със Swift 5 Pro – перлата в короната на серията Swift 5 на Acer, а лидер в нашето странствуване в този свят на съвременни технологии и новаторски дизайн ще бъдат специалистите от laptopmedia.com.

Иновативен олекотен дизайн и структура

Много производители се пробват да понижат тежестта на своите преносими компютри, само че към този момент Acer е най-ефективният измежду тях. Как обаче от компанията са в положение да поддържат тегло под 1 kg? Решението е в потреблението на магнезиево-алуминиеви и магнезиево-литиеви сплави за корпуса - нещо, което оказва помощ също да се реализиран изключителни резултати в намаляването на тежестта на машината под един кг и в реализирането на мощно олекотен и здрав дизайн. На процедура новаторското магнезиево-литиево и магнезиево-алуминиево железно шаси е с дебелина единствено 14,95 mm.

Относно констукцията на машината, потребно решение в посока по-добро изстудяване са крачетата, ситуирани на задната страна на капака на преносимия компютър. Благодарение на тях при отваряне на капака до към 70–80 градуса, той се трансформира в лост, който разрешава повдигането на задната част на тялото на портативния компютър. По този метод се реализира по-добро изстудяване. Това решение е и една от аргументите за тихата работа на преносимия компютър.

Клавиатурата е също една от мощните страни на Swift 5 Pro. Клавишите са комфортни и дават на потребителя извънредно прекарване по време на писане, а комфортната подсветка разрешава да пишете без проблеми даже в тъмното. Тъчпадът обезпечава положително плъзгане на курсора, а сърфирането в мрежата става леко и без раздробяване.

14-инчовият IPS сензорен екран се отличава с Full HD резолюция, комфортен ъгъл на гледане и положително контрастно съответствие. Благодарение на тесните рамки на екрана и на впечатляващо съответствие екран-корпус се реализира извънредно прекарване при използването на компютъра и се извлича оптималното от неговите 14 инча.

Батерията с огромен потенциал подсигурява работа над 11 часа без зареждане

Ако ползвате преносимия компютър за работа, сигурно ще се нуждаете той да бъде оборудван с батерия, която да ви разреши да го носите на всички места със себе си през целия ден, употребявайки го в това време пълноценно.
acer-swift-5-sf514-54-lifestyle_02red.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР