Моделът Таби Браун, която участва в The Bachelor и се

...
Моделът Таби Браун, която участва в The Bachelor и се
Коментари Харесай

Популярен Playboy модел почина на 38-годишна възраст СНИМКИ

Моделът Таби Браун, която взе участие в " The Bachelor " и се срещаше с футболистите Рахим Стърлинг и Марио Балотели, умря на 38-годишна възраст, заяви Daily Mail.

Таби от Южен Лондон, която е работила и за Playboy и се е появявала в реклами на Canon, Virgin Atlantic, AXE и Lynx, както и в телевизионно риалити шоу на Channel 5, получи доста почести. Моделът е взел участие и в музикални клипове на Snoop Dogg, Dizzee Rascal и B.O.B.

Бившият управител на модела удостовери трагичната ѝ гибел. Причината за гибелта ѝ остава неразбираема.

Приятели и шокирани почитатели се включиха в обществените мрежи, с цел да отдадат респект на звездата.

Само преди шест седмици красивият модел разгласява последното си видео в Instagram, в които щастливо театралничи в социална баня.

Опечалените другари и родственици в този момент отдават респект на звездата под последната ѝ фотография в Instagram, оповестена през февруари 2022 година
   View this post on Instagram

Таби е работила като бизнес управител, когато прави своя огромен пробив в моделството, наета за реклама на Virgin Atlantic. Тя бързо обръща тил на света на бизнеса, като вместо това взема решение да подписа няколко преференциални рекламни контракта.

Бързо става известна, появява се на кориците на редица списания и получава няколко участия като водеща. Перспективният модел получава работа в рекламата на чипс Walkers, Sleek Hair, Legs Avenue и Littlewoods и други

През 2009 година е определена да съставлява Англия на World Super Model в Тайван, съгласно актьорския ѝ профил.

През 2010 година се снима в няколко музикални видеоклипа, в това число към шлагера Magic на B.o.B и Ривърс Куомо, където се вижда по какъв начин танцува по бикини.

Преди време Таби се срещаше със звездата на Челси Рахим Стърлинг. Не е ясно какъв брой време са били дружно, само че през март 2016 година са видяни да напущат дружно хотел Lowry в Манчестър след среща.

През 2011 година тя се среща и с италианския футболист Марио Балотели в продължение на седем месеца, откакто се срещат за първи път в нощен клуб.
   View this post on Instagram

Daily Mail отбелязва, че през 2019 година Tаби започва и своя лична компания за спортно облекло, наречена tbleggins, и постоянно разгласява фотоси, на които е облечена в комплекта, до момента в който е във фитнеса и прави мъртва двигателна сила.

През 2021 година обаче моделът стопира да разгласява фотоси, на които тренира. Вместо това страницата ѝ в Instagram се запълва най-вече със селфита т събития.

През февруари 2022 година тя споделя фотоси и видеоклипове от присъединяване си в ревюто на Oh Polly на Седмицата на модата в Лондон.

Други видеоклипове от тази година, споделени в нейната графа " Най-важните моменти ", демонстрират по какъв начин тя вечеря в скъпи заведения за хранене в столицата, в това число в елитния съвременен японски суши ресторант Zuma и френския ресторант Bagatelle.
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР