Моделът с мощност 350W поема тежест до 120 кг и

...
Моделът с мощност 350W поема тежест до 120 кг и
Коментари Харесай

Kugoo S1 – сгъваем електрически скутер, лек и бърз

Моделът с мощ 350W поема тежест до 120 кг и развива до 30 км/ч

Kugoo S1 се сгъва елементарно и е задоволително лек за преместване

Електрическите скутери стават все по-популярни като метод за напредване или просто за развлечение и въпреки, че зимата не е най-подходящият сезон за тези возила, преференциалните оферти не са за изпускане.

На понижена цена се предлага, да вземем за пример, моделът K ugoo S1 в онлайн магазина GeekBuying.com – този мощен 350W скутер, кадърен да вози човек с тегло до 120 кг, коства сега $329,99 , като тази цена е годна с ваучър за отстъпка WAQDZNDZ , оповестяват от доставчика. Машинката се нарежда като опция на останалите транспортни средства при пътувания на относително къси дистанции – тя е практична, бърза и надеждна.

Мощният и бърз Kugoo S1 е разполагаем за поръчки в няколко цвята

Рамката на скутера е направена от здрава и лека алуминиева сплав, заради което возилото тежи единствено 11 кг и може елементарно да се носи, включително от дами и деца. Моделът се отличава също с елементарно конфигуриране на височината в три степени – 93 см, 107 см и 116 см, тъй че да пасне на растежа на разнообразни консуматори.

Кugоо Ѕ1 се състои от четири съществени модула – екран, табло, мотор и батерия, като всеки от тях може елементарно да се изважда от скутера, да се поправя и инсталира отначало. Предвидена е също опция за ъпгрейд на скутера с инсталиране на GРЅ модул, представители и други потребни усъвършенствания.

Kugoo S1 е оборудван със постоянни 8,5-инчови гуми и двойни дискови спирачки

С размери 96x21x33 см и сгъваем дизайн, скутерът е комфортен за носене и паркиране. Едно зареждане на литиево-йонната батерия (отнема до 4 часа) е задоволително за час каране при оптималната скорост от 30 км/ч. Всъщност скутерът има три режима на скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които се управляват с един бутон, според от пътните условия, за повече комфорт и сигурност.

Нещо повече, Кugоо Ѕ1 употребява умна система, която демонстрира на LCD екран цялата нужна информация, тъй че да не ползвате мобилно приложение – скорост, разстояние, време, мощ и така нататък Скутерът е оборудван с 8,5-инчови гуми и мощен 350W мотор, които обезпечават безпрепятствено возене, а двойните дискови спирачки се грижат за сигурността – спирачният път е 4 метра при оптималната скорост.

Таблото на Kugoo S1 демонстрира цялата нужна информация

Скутерът може да се употребява и на мокри повърхности, защото – съгласно спецификациите – дава отговор на стандарта IP54. Поддръжката му се прави с мека или влажна забрадка. Преминал е RoHS и CE тествания, което значи, че е сигурен артикул. Това возило се предлага за ежедневни пътувания в града, да вземем за пример до работа или учебно заведение, и е уместно за разнообразни пътни настилки.

Можете да купите електрическия скутер тук: Кugоо Ѕ1 – на цена от $329,99, годна с ваучър за отстъпка WAQDZNDZ, освободен от мито с доставка от Полша, където е и сервизът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР