Моделът с капацитет 120GB и интерфейс SATA III ще ускори

...
Моделът с капацитет 120GB и интерфейс SATA III ще ускори
Коментари Харесай

Kodak X100 – здрав и ценово-достъпен SSD за ъпгрейд

Моделът с потенциал 120GB и интерфейс SATA III ще форсира преносимия компютър, настолния районен съд или „ всичко в едно “ системата единствено против цена от 25 $ сега

Kodak X100 SSD се явява налично решение за ъпгрейд на преносими компютри и компютри

SSD устройствата са неоспорим шлагер на пазара като преференциален и ефикасен ъпгрейд на преносими компютри и настолни компютри. Цените им паднаха толкоз доста, че безусловно всеки консуматор може да форсира системата си за джобни пари, като размени твърдия диск с полупроводников (SSD) или просто добави подобен за операционната система и приложенията.

Наред с обичайните производители на сторидж, на SSD пазара взе участие и компания като Kodak, позната от фототехниката. Нейният артикул Kodak X100 SSD се явява крепко устройство с железен корпус и интерфейс SATA III за потребление на процедура с всяка компютърна система. Моделът с потенциал 120GB се предлага на извънредно преференциална цена от €24,08 (с ваучър за отстъпка L6896C до 15 април) в онлайн магазина Cafago.

Kodak X100 SSD е тънк, лек и със здрав корпус, работи тихо и надеждно

Смисълът от сходно устройство е, че то може да форсира доста компютрите ни, когато на него са конфигурирани операционната система и приложенията. SSD-то може изцяло да размени твърдия диск (HDD) или да се конфигурира като спомагателен диск в системата посредством общоприетия и необятно публикуван интерфейс SATA III. Ще получите осезаемо по-бързо зареждане на системата, пускане на приложенията и трансфер на файлове при видео, игри и така нататък

Линията Kodak X100 SSD включва устройства с потенциал 120GB, 240GB, 480GB и 960GB, които употребяват 3D TLC флаш памет и контролер от ново потомство за по-бързи интервенции – скоростта доближава 550MB/s при поредно четене и до 510MB/s при пореден запис, а входно-изходните интервенции – надлежно 80000IOPS при случайно четене и 87000IOPS при случаен запис. Интерфейсът SATA III обезпечава пропускателна дарба до 6 Gbps.

Kodak X100 SSD се конфигурира в слот SATA III, който поддържа 6 Gbps

Същевременно, полупроводниковият диск на Kodak има тъничък грациозен дизайн с дебелина единствено 7 мм и е доста здрав, с помощта на металното си тяло. Устройството работи тихо, защото SSD-тата нямат механични елементи, надеждно и с ниска консумация на сила. То е и доста леко – тежи единствено 70 грама, а размерите му са 10х6,99х0,7 см. Несъмнено, това е артикул, който против дребна сума ще ви обезпечи доста усъвършенстване в продуктивността на преносимия компютър, настолния районен съд или AIO (всичко-в-едно, моноблок) системата.

Можете да купите полупроводниковия диск тук: Kodak X100 SSD 120GB на цена от €24,08, която е годна с ваучър за отстъпка L6896C до 15 април, и с безвъзмездна доставка.

Редица други артикули в онлайн магазина Cafago се оферират на преференциални цени сега. Такъв, да вземем за пример, е смарт часовникът Kospet Brave 4G LTE Smart Watch Phone , който коства €87,01 с ваучър за отстъпка L3638J, годен до 15 април. Моделът се явява мултифункционален смарт-часовник с 1,3-инчов екран 240х240 пиксела, поддръжка на 4G мрежи и Nano SIM карти, като също така е водоустойчив по стандарта IP68.

Kospet Brave 4G LTE Smart Watch Phone е многофункционален и водоустойчив

Вакуумната прахосмукачка Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner With Belt Handheld пък се предлага на цена от €88,99, годна с ваучър за отстъпка L108PB до 15 април. Тя се отличава с банален грациозен дизайн, разнородни смукателни накрайници, необятна гама от варианти за избор на потребителя и задоволителна огромна всмукателна мощ.

Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner се доставя с голям брой всмукателни накрайници

Самата доставка на тези артикули е безвъзмездна, т.е. към цената им не се начисляват превози разноски, прецизират от онлайн магазина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР