Моделът с 14-инчов екран дебютира в навечерието на IFA 2018

...
Моделът с 14-инчов екран дебютира в навечерието на IFA 2018
Коментари Харесай

Acer Swift 7 идва с претенция за най-тънкия и най-лек ноутбук

Моделът с 14-инчов екран дебютира в навечерието на IFA 2018 в Берлин

Ултрабукът Acer Swift 7 е тъничък единствено 10 мм и тежи по-малко от кг

Acer разгласи нов модел ноутбук от линията Swift, по-лек и по-тънък от своите прародители и освен това – неосъществим по тези индикатори на международния пазар все още.

Моделът Acer Swift 7 направи своя дебют на огромна конференция в навечерието на IFA 2018 в Берлин. Разликата в размерите сред новото и остарялото потомство Swift е забележителна – показаният през вчерашния ден модел е с към 15% по-компактен.

При новия Swift 7 дисплеят заема 92% от площта на капака, а дебелината на рамката е единствено 4,27 мм, което е рекордно достижение за ноутбук. Теглото на ултрабука не надвишава 1 кг. Като се има поради, че 15-инчовият модел SF515-51T тежи 990 грама, Swift 7 е под тази стойност.

Разликата в размерите сред новото и остарялото потомство Swift е забележителна

Корпусът на ноутбука е направен от сплав на магнезий и литий, която е по-лека от алуминия. Моделът стъпва на процесор Intel Core i7 от осмо потомство и по-точно Core i7-8500Y от фамилията Amber Lake-Y, показано по-рано тази седмица от Intel.

Що се отнася до паметта, Swift 7 идва с 16GB RAM и полупроводников диск (SSD) с потенциал до 1TB. Очаква се ноутбукът да излезе на пазара през ноември или при започване на идната година. Цената не беше оповестена от Acer.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР