Моделът с 10,8-инчов екран и 2.D извивка идва на българския

...
Моделът с 10,8-инчов екран и 2.D извивка идва на българския
Коментари Харесай

Huawei MediaPad M5 – премиум таблет с 4 говорителя

Моделът с 10,8-инчов екран и 2.D извивка идва на българския пазар

Премиум таблетът Huawei MediaPad M5 дебютира през днешния ден пред българска публика

Huawei пусна на нашия пазар първия в света таблет с 2.5D екран, снабден с 4 представителя и Harman/Kardon аудио. MediaPad M5 идва с мощен хардуер, образован програмен продукт и стилна визия за премиум преживяване.

Huawei MediaPad M5 е изпълнен в корпус от метал и стъкло с преливащи линии и ергономичен, изящен свършек, с помощта на 2.5D извивката на екрана. Дисплеят има диагонал 10,8 инча и 2K резолюция, а усъвършенствана графична технология ClariVu 5.0 предава и най-фините елементи. За комфорт при потребление на мрачно е разполагаем и режим щадящ очите, чрез съкращаване на синята гама цветове.

В епицентъра на качествения тон стои цифрово-аналоговият преобразувател Hi-Fi DAC (AK4376) с вграден усилвател за слушалки и поддръжката на HiRes аудио. Гаранция за най-хубав в класа тон са 4-те сертифицирани от Harman/Kardon представителя, с наситено с чист и компактен бас, комбиниран с аудио резултати.

MediaPad M5 разчита на процесор Kirin 960s за оптималната продуктивност при игри, HD филми и даже мултитаскинг, за който спомага наличната 4GB RAM памет. Потребителите имат разполагаем 64GB вградена памет за предпазване на файлове и приложения, която елементарно може да бъде разширена чрез MicroSD карта с потенциал до 256GB.

Huawei MediaPad M5 е изпълнен в корпус от метал и стъкло с преливащи линии и изящен свършек

За сигурността на наличието и персоналните данни е разполагаем читател на пръстови отпечатъци, а за дългата самостоятелна работа е планувана батерия с потенциал от 7,500 mAh, като MediaPad M5 е първия таблет на производителя с технология за бързо зареждане – QuickCharge в композиция с USB Type-C.

Устройството е и първият Android таблет, който има вграден десктоп режем, превръщащ екрана на таблета в пълноразмерна Android-базирана работна станция, която в композиция с безжична мишка и клавиатура прави MediaPad М5 избор за бизнес консуматори. Всичко това е допустимо с помощта на последната версия фирмен интерфейс EMUI 8.0 в композиция с настояща версия на Android 8.0 Oreo.

Стилното устройство ще се предлага у нас в изчистения Space Gray (тъмносив) цвят от главните сътрудници на Huawei – мобилните оператори Виваком, Теленор и Мтел, както и в комерсиалната мрежа на Технополис.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР