Моделът от 4-то поколение е проектиран с мисъл за околната

...
Моделът от 4-то поколение е проектиран с мисъл за околната
Коментари Харесай

A1 Alpha Eco - нов смартфон с марката на А1

Моделът от 4-то потомство е планиран с мисъл за околната среда

А1 Alpha Eco има 6,75-инчов IPS екран с резолюция HD+ и периодичност на освежаване 90 Hz
(снимка: А1 България)

Телеком операторът A1 България пусна на пазара нов смарт телефон със лична марка. Това е моделът A1 Alpha Eco, който компанията нарежда на пазара като устройство, основано с мисъл за природата и конкурентно съответствие сред цена и качество.

Четвъртото потомство на A1 Alpha предлага новаторски функционалности на камерата за креативен настроените консуматори. Има 50 MP тройна съществена камера с изкуствен интелект, а селфи камерата е 8 МР с спомагателни функционалности за разкрасяване на фотосите.

А1 Alpha Eco разполага с 6,75-инчов IPS екран с резолюция HD+ и периодичност на освежаване 90 Hz. За да понижи умората на очите, дисплеят е екипиран с новаторската технология NXTVISION и излъчва 30% по-малко синя светлина за повече комфорт.

Смартфонът е екипиран с двойни представители за потапящо преживяване с филми, игри музика. А1 предлага модела в комплект с безжични слушалки ttec Mode за случаите, когато потреблението на представителите не e удачно.

А1 Alpha Eco е оборудван с батерия 5010 mAh, което е задоволително за над един ден приложимост. Моделът поддържа 18W бързо жично зареждане. RAM паметта е 4 GB плюс спомагателни 4 GB виртуална RAM, а вградената непрекъсната памет е 128 GB, само че може бъде увеличена до 1TB.

Устройството работи с операционна система Android 13, поддържа лицево различаване и има датчик за пръстови отпечатъци, който се намира в профил на корпуса.

Основната камера на А1 Alpha Eco е тройна 50 MP с изкуствен интелект
(снимка: А1 България)

A1 Alpha Eco е планиран с мисъл за околната среда и има Eco Rating 82. Методологията Eco Rating цели да помогне на потребителите на смарт телефони да изберат по-устойчиви модели и по този начин да понижат нездравословното въздействие върху природата. Максималният Eco Rating резултат, който един телефон може да получи, е 100, а най-високият резултат, регистриран досега, е 85.

Eco Rating е призната от множеството по-големи телекомуникационни оператори и производители на устройства, като прави оценка целия витален цикъл на мобилните телефони – суровините, употребявани за изработката на устройството, енергийната успеваемост, продължителността на експлоатационния живот, опциите за ремонт и преработване, и дава прецизна оценка за въздействието на модела върху околната среда.

A1 Alpha Eco може да бъде закупен с 3-годишна гаранция от магазините или уеб страницата на А1 на цени от 59,99 лв. в брой или 2,99 лв. на погашение с проект Unlimited.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР