Моделът на управление в момента е една напред, две назад,

...
Моделът на управление в момента е една напред, две назад,
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Моделът на управление в момента е една напред, две назад, пет встрани и после наобратно

„ Моделът на ръководство сега е една напред, две обратно, пет настрана и след това наопаки. Като всяко деяние, отхвърля направеното преди този момент. За никаква методичност и поредност не може да става дума. Това е Промяната в най-широк смисъл. От 2021г. насам политиката е хвърляне по върбите. “ Това написа във фейсбук общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Моделът на ръководство сега е една напред, две обратно, пет настрана и след това наопаки. Като всяко деяние, отхвърля направеното преди този момент. За никаква методичност и поредност не може да става дума. Това е Промяната в най-широк смисъл. От 2021г. насам политиката е хвърляне по върбите…

Да вземем да вземем за пример Терзиев и Мемориала на Първи и шести полкове. Той бил „ за “, но анулира конкурса… Обаче щял да пуска нов конкурс. Имало гласове, че паметникът не се вписвал в околното пространство. дали да не се мислело да се премести… Обаче като се реалокира някъде, явно се обезсмисля цялата работа.

Карлос Контрера: Моделът на ръководство сега е една напред, две обратно, пет настрана и след това наопаки 08.07.24 08:29 Преизчислените пенсии се изплащат от през днешния ден 08.07.24 08:18 Ивайло Мирчев с дворец за 1 млн. лв. в кв. „ Лозенец “ 08.07.24 08:05 Две жертви след тежка злополука на пътя София-Варна 08.07.24 07:48 Калина Андролова: И величието ни е като падението 08.07.24 07:35

И всичко това се случва при настоящо решение на СОС, което регламентира възобновяване на Мемориала на същото място във тип непосредствен до достоверния. Има и периоди заложени. Заданието беше разисквано в Съюза на архитектите. При влезнало в действие решение на СОС Терзиев няма какво да разсъждава с изключение на да го извършва. Другото е безпорядък. Кому беше необходим тоя цирк с изключение на на шепата демократични градски протестъри? Защо трябваше да се омаскари един монумент, както се получи? Безумци!

Въобще в последните три години живеем в някаква детска градина, където учителките липсват, а шефът е вдигнал ръце… Стига нелепости! Стига малоумщини! Кой откъдето пристигна почва да се упражнява, а разпоредбите, законите, правовия ред се възприемат като някаква досадна условност, без която може по преценка да се мине. Е, по какъв начин тогава да има държавност, работещи институции и базов ред? Ами няма да има. Не може да се продължава по този безразсъден метод, просто не може!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР