Моделът на OnlyFans преживяла най-големият шок в живота си, когато

...
Моделът на OnlyFans преживяла най-големият шок в живота си, когато
Коментари Харесай

Британка разказа как главата ѝ „експлодирала“ по време на полет след пластична операция

Моделът на OnlyFans претърпяла най-големият потрес в живота си, когато главата ѝ „ експлодира “ в самолета, малко откакто се е подложила на интервенция „ котешки очи “ в Турция.

Моделът на OnlyFans Вероника се оплака в TikTok, че главата ѝ „ експлодирала “ по време на полет до Англия от Турция, където се подложила на пластична интервенция за смяна на формата на очите , за което  оповестява Ню Йорк пост.

„ Бяхме в самолета, всичко беше наред, спахме, тъй като бяхме на път от 2 ч. през нощта, и се разсъниха с ужасна болежка, всичко ме болеше извънредно. Станах, отидох до тоалетната и чух, че нещо все едно избухва в мен, сърцето ми биеше извънредно, споделих си: „ Какво, по дяволите, става? “, споделя момичето

По време на козметичната процедура хирургът прави прорез във външния ъгъл на клепача, прерязва сухожилието на клепача, стяга го и го издърпва в повдигнато състояние като го закрепва с шевове, след което зашива разреза. Процедурата основава леко повдигнато крайче в региона на външния клепач, с цел да се получи елегантна и издължена форма окото.

Тъй като Вероника закъсняла за срещата си с пластичниния си хирург , заради ненадейно дългия обзор след интервенцията при лекаря, който преди няколко седмици ѝ е направил бразилската лифтинг процедура на дупето (BBL), тя твърди, че нейният очен хирург е бързал и е не запомнил да ѝ издаде документи, показващи, че има здравно позволение за пътешестване със аероплан.

 Британка описа по какъв начин главата ѝ „ експлодирала “ по време на полет след пластична интервенция

А без нужните документи личният състав на летището отказал да я качи на самолета, до момента в който не бъде прегледана от доктор на място, което ѝ коствало 100 $.

В резултат на интервенцията лицето на момичето се подува по време на полета, защото течността след интервенцията не се е отекла съответно и найлоновите шевове в задната част на главата ѝ се разпадат. Момичето кърви през целия полет и има извънредно главоболие.

 

Still not over how gross it was
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР